Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat suspectat de furt din maşini, reţinut în arest

Publicat

Recent, mai multe obiecte de valoare au fost furate dintr-un autoturism, în plină zi, în municipiul Alba Iulia, valoarea totală a bunurilor fiind de 2.500 lei. Presupusul hoţ este suspectat şi de alte furturi din maşini de pe raza oraşului.

Poliţia a fost sesizată, duminică, de către un albaiulian, cu privire la faptul că un bărbat a pătruns într-un autoturism parcat în faţa blocului, de unde a sustras mai multe bunuri.

În urma activităţilor efectuate de poliţişti, la scurt timp de la sesizare s-a reuşit identificarea principalului suspect de comiterea furtului, acesta fiind Gheorghe G., de 22 de ani, din Zlatna, în legătură cu care s-a stabilit că a pătruns în autoturismul parcat, cu uşile neasigurate, de unde a sustras un transmiţător radio, un MP3 player, un triunghi reflectorizant, o trusă sanitară, un extinctor, un cablu de tractare, obiecte şi soluţii de curăţat auto, bunuri în valoare totală de 2.500 lei.

Obiectele sustrase au fost găsite într-un bloc aflat în construcţie pe strada Henri Coandă din Alba Iulia, unde suspectul îşi amenajase un loc de dormit.
Politiştii Biroului de Investigaţii Criminale Alba Iulia au stabilit, în urma cercetărilor efectuate, că Gheorghe G. este principalul suspect în alte şase furturi comise în perioada 19 octombrie  – 14 noiembrie a.c., din autoturisme parcate pe raza municipiului Alba Iulia. Valoarea totală a prejudiciului este de 6.250 lei şi a fost recuperat în proporţie de 90%.

Gheorghe G. a fost reţinut, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax