Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Obiective ambiţioase pentru alegerile locale din 2016: PNL vrea să obțină minimum 70 de primari în judeţul Alba

Publicat

dumitrel

ion dumitrel PNL Alba se pregătește pentru alegerile de anul viitor și și-a stabilit și o ţintă în acest sens. Liberalii vor să câștige minimum 70 de primării și cel puțin 25 din cele 32 de locuri în Consiliul Județean. La ora actuală, PNL are 61 de primari după fuzionarea cu PDL, iar înainte avea 18 funcţii de primari în județul Alba, câștigate în perioada USL.

Prim-vicepreședintele PNL Alba, Ion Dumitrel a prezentat într-o conferință de presă obiectivele pe care le are partidul pentru alegerile din 2016. Acesta spune că PNL a început demult pregătirea pentru anul electoral și s-au demarat depunerile de candidaturi pentru primari, consilieri locali și județeni.

„Încă de la începutul anului s-au conturat opţiunile, acolo unde avem dorința de candidatură a mai multor colegi s-au făcut sondaje de opinie, care vor continua până la definirea opțiuni, urmând după aceea să mergem în ședințele Biroului Politic Local și să confirmăm candidatura celui care ne va reprezenta la alegerile de primar în vara anului viitor”, a spus Ion Dumitrel.

Acesta a spus că obiectivul este să câștige minimum 70 de fotolii de primar din 78 de localități, cel puțin 25 de consilieri județeni și majoritate în peste 70 de primării.

„Dorim să avem majorități peste tot și la asta lucrăm. Vom susține colegii care sunt cei mai doriți de locuitorii din unitățile administrative în care doresc să candideze. Nu putem să ne atingem obiectivul electoral decât cu oameni foarte bine apreciați de comunitățile în care trăiesc. Nu avem alt mod de a stabili candidatul decât în acest fel”, a precizat reprezentantul PNL.

El a mai spus că se vor anunța public, săptămânal, candidații la primărie confirmați de biroul politic judeţean al Partidului Național Liberal și că până la data de 1 decembrie se va afla lista tuturor canditaților la primăriile din județul Alba.

„Vom duce o campaine foarte corectă și colegială. Noi vom spune ce dorim să facem arătând de ce suntem noi mai buni decât adversarii noștri. Îi respectăm pe toți contracandidații și trebuie să știe că nu ne preocupă persoana lor, ci problemele cu care se confruntă cetățenii și cum să rezolvăm aceste probleme”, a mai spus Dumitrel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax