Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Obiectivele lui Gabriel Pleșa și USR la Alba Iulia: Primar, viceprimari și majoritate în consiliu. Alianța cu PSD, exclusă

plesa usr

Publicat

Primăria, cele două posturi de viceprimar și majoritate în Consiliul Local – Gabriel Pleșa vrea să câștige tot la alegerile locale din vară alături de noul său partid politic, USR.

După mișcarea surprinzătoare de a pleca din PNL Alba și a candida din partea USR în lupta pentru primăria Municipiului Alba Iulia, fostul viceprimar crede că are toate șansele pentru a deveni primar.

Campania pe care o va duce alături de USR pentru fotoliul de primar va fi una pozitivă a spus Pleșa, dar se așteaptă să fie atacat de o parte dintre foștii săi colegi din PNL Alba.

”Scopul nostru este de a face majoritate singuri în consiliul local. De a câștiga tot, adică Primăria, cele două posturi de viceprimar și majoritatea în consiliul local. Atunci vom putea cu adevărat și cât mai rapid să ne punem în aplicare proiectul benefic pentru Alba Iulia.

Dacă albaiulienii vor vota altcumva și va rezulta un consiliul local cu mai multe culori politice, sigur, toate la rândul lor”, a declarat Gabriel Pleșa, vineri 14 februarie într-o conferință de presă.

Întrebați în timpul conferinței dacă se gândesc la o posibilă alianță pentru majoritatea în consiliul local, Beniamin Todosiu a spus că este prematură o astfel de discuție, dar un lucru este cert: exclud o alianță cu PSD.

”Este prematur să discutăm în momentul de față despre alianțe la nivel de consiliul local. Pe noi ne interesează în momentul de față perioada următoare, precampania, strângerea de semnături care va fi făcută în stradă și vom analiza în funcție de cum va fi viitoarea structură a Consiliului Local.

În orice caz, să nu vă imaginați că vom putea face vreodată alianță cu PSD”, a declarat Beniamin Teodosiu, președintele USR Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate