Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ocna Mureș: Amenzi de 2.000 lei într-o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de defecțiuni tehnice ale autovehiculelor

Publicat

politie

Polițiștii din Ocna Mureș, alături de angajați ai RAR, au efectuat miercuri o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere survenite din cauza unor defecțiuni tehnice ale autovehiculelor. Au fost aplicate amenzi de 2.000 lei.

În data de 9 octombrie 2013, între orele 10.00-14.00, poliţiştii din Ocna Mureş împreună cu lucrători ai Registrului Auto Român, au organizat, pe raza oraşului Ocna Mureş şi a comunei Unirea, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere cauzate de defecţiunile tehnice ale autovehiculelor.

În cadrul acestei acţiuni, au fost depistate 14 autovehicule care prezentau defecţiuni tehnice, conducătorii acestora fiind sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de peste 2.000 de lei. Totodată, pentru 5 dintre autovehiculele depistate cu defecţiuni, a fost luată măsura reţinerii certificatului de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax