Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ocnamureșenii, fără apă timp de aproape 10 ore: Pentru a remedia problema, responsabilii s-au aprovizionat de la Lunca Mureșului

Publicat

Ocnamureșenii au rămas fără apă vineri, începând cu ora 9.00 dimineața, când toate sursele din oraș au fost întrerupte. Cauza cea mai probabilă pentru care „s-a luat apa” în oraș este căldura extremă din ultimele zile, care a dus la scăderea debitului de apă al sursei de alimentare. Primele semnale problematice ale alimentării cu apă au apărut deja de câteva zile în mai multe localități din județ, când, la robinet a început să curgă apă de culoare ruginie, din cauza consumului crescut din această perioadă.

Contactați telefonic de Alba24.ro, reprezentanții Sucursalei Ocna Mureș a societății Apa CTTA au explicat, în jurul orei 13.00, că această problemă se va remedia în câteva ore. La momentul menționat, se făceau aprovizionări cu apă din localitatea Lunca Mureșului, pentru a putea pune în funcțiune circuitul de apă în oraș.

UPDATE: La ora 15.30, alimentarea cu apă era încă întreruptă, însă reprezentanții Apa CTTA asigurau că locuitorii vor avea apă la robinete din nou, în cursul zilei de vineri.

UPDATE 2: Potrivit reprezentanților Apa CTTA, problemele au fost remediate, iar apa a fost pornită în jurul orei 18.30.

UPDATE 3: În urma sesizării unor cititori, Alba24.ro a contactat din nou societatea Apa CTTA Ocna Mureș. Reprezentanții au afirmat că apa a fost pornită aseară, în jurul orei 19.00. Sâmbătă dimineață, potrivit acestora presiunea apei era foarte bună, însă turbiditatea (opacitatea sau lipsa de transparență a unui lichid) era ridicată, la gradul 33, iar gradul de normalitate este maxim 5. În consecință, apa nu este bună de băut. Cauza cea mai probabilă a problemei este consumul crescut de apă din ultimul timp.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. hbo

    sâmbătă, 23.06.2012 at 06:43

    stimati „domni: de la APA CTTA ! Apa in OCNA MURES nu exista nici la aceasta ora : este 23.06 ora 7.00 cand conform „update” de ieri dupa-masa , trebuia sa vina ieri 22.06 la 18.30. De unde vine apa asta , tovarasilor de la APA CTTA ? LA CE APA ATI DAT DRUMUL ? CA LA OCNA MURES NU A AJUNS ! NE RUGAM SA VINA PLOAIA , POATE ASA NE PUTEM SI NOI SPALA !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax