Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Ocol silvic din Apuseni, amendat cu 10.000 de lei după ce reprezentanții acestuia au emis un aviz fictiv pentru 19 mc de lemn

Publicat

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au confiscat 19 metri cubi de material lemnos, în urma unui control efectuat la un ocol silvic din zonă. A fost aplicată o amendă în valoare de 10.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au continuat cercetările într-un dosar penal privind posibile fapte de tăiere ilegală de arbori care ar fi fost săvârșite de 3 persoane din comunele Albac și Poiana Vadului.

Astfel, cu ocazia unui control efectuat, la data de 17 decembrie 2020, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Cluj, la un ocol silvic din zonă, polițiștii au constatat că reprezentanții acestuia ar fi emis un aviz de însoțire fictiv, pentru cantitatea de 19 metri cubi de material lemnos.

În conformitate cu prevederile art. 19, din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, ocolul silvic a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar ca și măsura complementară s-a dispus confiscarea valorică a cantităţii de 19 metri cubi de material lemnos.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax