Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Oferte de Revelion „last minute” în Alba, dacă ai lăsat pe ultima sută de metri planurile de Revelion

Publicat

Mai sunt câteva zile până în calendar va scrie 2012 şi până atunci mai avem timp pentru planuri pe ultima sută de metri pentru petreceri de Revelion. Pentru albaiulienii care aşteaptă cu nerăbdare un an mai bun, dar şi pentru cei care vor să marcheze cum se cuvine eforturile depuse în anul care se încheie şi încă nu au hotărât vreo locaţie pentru a sărbători Revelionul, sunt disponibile petreceri organizate în cluburile, pensiunile sau restaurantele din Alba.

Alba 24.ro vă prezintă alternative:

Locaţii cu petreceri „cool” şi muzică la maximum sunt cluburile „Stage” și „Allegria”, care oferă o noapte de distracție garantată.

În Clubul „Stage”, dintre cele 250 de locuri la mese, disponibile, aproape 200 au fost rezervate. Preţul este 139 de lei pentru o noapte în care băutura va fi la discreție, iar organizatorii vor pregăti aperitive pentru clienți.

În Clubul „Enjoy”, mai sunt 60 de locuri, iar prețul pentru o noapte de distracție este 129,99 lei. Clubul oferă bufet suedez, plus băutură la discreție.

În Clubul „Allegria”, mai sunt disponibile doar locuri la bar sau în picioare, pentru că toate cele 110 locuri la mese sunt ocupate. Prețul este de 99 de lei, iar organizatorii promit surprize, băutură pentru toate gusturile și bufet suedez.

Vezi și MESAJE DE ANUL NOU 2018: SUTE de URĂRI de ANUL NOU, SMS cu FELICITĂRI. MESAJE frumoase de REVELION 2018

La categoria restaurante, unde, pe lângă muzică şi voie bună, albaiulienii pot savura un meniu întreg, o alternativă este Hotelul Restaurant „Astoria”, ce organizează revelion cu 200 de lei. Încă se pot face rezervări pentru petrecerea de revelion la restaurantul „Astoria”.

Programul evenimentului dintre ani este următorul:

Ora 20.30: Primirea invitațiilor cu șampanie

Ora 21.00: Gustare rece: evantai de caşcaval Ementhal, salată Caprese cu mini mozzarella și roșii cherry, mozaic  de cașcaval și șuncă, mousse din piept de pui cu susan, tartine cu icre, nufăr din roșie  cu pastă de brânză feta, trandafiri din salam de Sibiu, arici din ouă umplute, chiftele tradiționale, legume asortate

Ora 23.00: Gustare caldă – medalion de somon la cuptor, sos remoulade cu lămâie, buchet de brocoli

Ora 23.50: Șampanie și foc de artificii, tombolă cu premii surpriză.

Ora 1.00: Fel de bază: roți de porc  în sos de smântână, piept de curcan în kaizer, cartofi englezești, murături asortate

Ora 2.30: Tort

Ora 3.30: Sărmăluțe cu kaizer, ardei iute și smântână

Băuturile vor fi la discreţie: apă minerală și plată, suc, Coca cola, Fanta, Granini, bere cu alcool și fără, lichior Sheridans, Martini, vinars de Jidvei, whisky, vinul casei alb și roșu, cafea. La desert: mini bufet de prăjituri asortate, saleuri și fructe.

Fondul sonor va fi asigurat de MC Kotto, în vreme ce fetele de la Pussycat Girls vor oferi un spectacol antrenant, condimentat cu laser show.

La „Alba Mall”, în Sala de festivităţi se organizează petrecere de Revelion cu 200 de lei pentru o noapte de distracţie. Locuri mai pot fi rezervate de către cei care vor să sărbătorească în noaptea dintre ani, în complexul comercial din Alba Iulia, cu mâncare specială şi muzică bună. Va cânta formaţia „Condorul”, va fi open bar, iar meniul cuprinde: gustare rece, file de şalău în sos mediteranean, muşchi de vită voivodal şi piept de curcan pe pat de ananas.

Cei care aleg Hotel „Fan” Sebeș vor achita 150 de lei, iar meniul pentru noaptea dintre ani va fi următorul:

1. Aperitive: Piftie, coșuleț de roșie umplut cu salată de vinete, choix a la crème cu brânză, frigărui aperitiv, cașcaval evantai, salam de Sibiu, bruschete cu icre, chifteluțe, coșulețe de ciuperci cu salată boeuf, măsline, ardei, mușchi file, ruladă de carne.

2. Șalău cu sote de legume, sos remoulade și lămâie

3. Friptură de porc cu ananas și salată

4. Tort, fructe, saleuri, alune, cafea, sucuri, apă minerală şi plată, ţuică de casă (200 ml/pers), vin de casă (500 ml/pers), whisky (50 ml/pers), coniac, Garone sau Angelli (la alegere), șampanie (150 ml), bere (2 sticle/pers).

Cei care doresc un revelion select pot alege pentru una dintre sălile puse la dispoziție de Restaurantul „Mercur” din Alba Iulia. Organizatorii vor oferi  o super tombolă în cadrul căreia premii importante sunt o Skoda Fabia și două sejururi la munte în România. Pentru 180 de lei, petrecăreții vor avea parte de mâncare și băutură la discreție întreaga noapte. La „Mercur” mai sunt disponibile locuri, ce pot fi rezervate în aceste zile.

Rezervările pentru masa de Revelion la Hotel „Cetate” sunt în toi. Organizatorii au pregătit un meniu atrăgător şi muzică bună, pentru noaptea dintre ani, preţul pentru petrecerea din această locaţie fiind de 200 de lei.

Vă prezentăm meniul de cocktail:

Antreu domnesc: icre de crap pe canapea de foietaj, tartar de somon, frigărui de mozzarella şi roşii cherry, medalion de porc în manta de bacon, gondole de castravete cu crème bonjour, ruladă de spanac, ruladă de şuncă cu cremă de ciuperci şi brânză, prosciuto e melone, terina de viţel, măsline asortate.

Din împărăţia apelor: duet de dorada şi creveţi, servit cu sos de şampanie pe pat de legume (brocoli, minicarote, ravioli umplute)

Specialitate de sărbători: ruladă de curcan umplută cu ricotta şi spanac, napata cu sos de praz, servită cu cartofi „pommes noisettes”, salată de murături asortate

Festinul noului an: sărmăluţe tradiţionale, mămăliguţă şi bacon.

În plus: fructe, sărăţele, covrigei, alune, desert, whisky Balantine’s, Martini sau Campari, vin alb şi roşu, bere „Heineken”, apă minerală şi plată, suc natural, cafea, şampanie.

La Restaurantul „Pub 13”, meniul de Revelion costă 180 de lei. Meniul este format dintr-un bufet suedez cald şi rece cu preparate deosebite din meniul restaurantului. Băuturile vor fi oferite liber în sistemul bar deschis. Pub 13 pregăteşte clienţilor săi şi o surpriză, pe care aceştia o vor afla în noaptea dintre ani. La „Pub 13” mai pot fi încă rezervate locuri.

La „Hanul cu Berze” din Alba Iulia, puteţi petrece Revelionul, în schimbul sumei de 150 de lei de persoană. Meniul conţine aperitive calde şi reci, ciorbă, friptură, fructe, prăjituri, şampanie. Ambianţa va fi întreţinută de formaţia „Nocturn”, iar clienţii vor avea parte şi de un mini-spectacol de artificii. La „Hanul cu Berze” mai sunt locuri libere pentru petrecerea de Revelion şi se mai pot face rezervări.

Pizzeria „Erol” din Alba Iulia organizează petrecere de Revelion la preţul de 199 lei de persoană. De aceşti bani, clienţii vor avea la dispoziţie mâncare şi băutură în regim all-inclusive. Meniul nopţii de Revelion conţine antreuri calde şi reci cu coşuleţe cu icre negre, rulouri de porc cu ciuperci, şniţele de pui, chiftele, doboş de carne, salam de Sibiu, muşchi file, salată de boeuf, salată de vinete, brânzeturi, file de şalău cu sos mexican de legume, cotlet de porc cu sos, cârnaţ de casă, sarmale, tort, prăjituri şi băuturi de toate felurile. La Pizzeria „Erol” mai sunt 28 de locuri libere şi se mai fac rezervări.

La Vila „Steaua Nordului” din Alba Iulia, zona Stadion Cetate, preţul mesei festive de Revelion este de 185 lei de persoană. Joi, mai erau disponibile 20 de locuri. Organizatorii oferă meniu cu aperitive, peşte, fel principal, băuturi alcoolice şi non-alcoolice şi tort festiv, în ambianţa muzicală oferită de o formaţie de interpreţi ai Şcolii Populare de Artă şi de solişti vocali. La această locaţie este disponibil şi pachet cu cazare 3 nopţi, masă şi meniul festiv în noaptea dintre ani, la preţul de 550 lei.

Restaurantul „Dal Baffo” din Alba Iulia, pe Bd. 1 Decembrie 1918, funcţionează cu program normal în 31 decembrie. Cei care doresc să servească masa, sunt aşteptaţi până la ora 1.00. Nu se organizează petrecere specială de Revelion, însă clienţii pot alege orice din meniul localului. Pe 1 ianuarie, „Dal Baffo” se deschide la ora 17.00, până la 1.00, urmând ca din 2 ianuarie să îşi reia programul normal, de la 9.00 la 1.00.

„Vila Duţu”, la ieşire din Alba Iulia spre Miceşti, oferă clienţilor săi o petrecere de Revelion la preţul de 165 lei de persoană. Meniul este o combinaţie între preparate româneşti şi italieneşti şi conţine aperitive calde şi reci, paste, ciorbă, feluri din carne de peşte, pui, porc, vită precum şi o varietate largă de băuturi. Clienţii vor avea parte şi de artificii şi de alte mici surprize. Din păcate, locurile s-au epuizat săptămâna trecută pentru această locaţie.

La doar 15 kilometri de Alba Iulia, spre Zlatna, se regăseşte localitatea Ampoiţa, unde Pensiunea „Mama Luţă” îşi aşteaptă clienţii cu mâncăruri tradiţionale şi locuri de cazare. Săptămâna aceasta, mai sunt disponibile 7 locuri la o cabană din complexul amintit. Toată cabana poate fi închiriată cu suma de 2.000 de lei, pe o perioadă de 3 până la 4 zile, în perioada Revelionului, în funcţie de opţiunile clienţilor. În plus, aceştia pot opta separat pentru masa de Revelion, la preţul de 120 de lei. Pensiunea oferă patru feluri de mâncare în noaptea dintre ani – platou ţărănesc, friptură la cuptor, păstrăv la grătar, sărmăluţe – , desert şi băuturi pentru toate gusturile. Informaţii despre locaţie şi rezervări sunt disponibile pe internet, pe orice site de prezentare a pensiunilor din judeţul Alba.

La Pensiunea „Casa cu Dor”, o altă locaţie cunoscută din Ampoiţa, locurile de Revelion au fost rezervate în totalitate, de grupuri organizate.

În Albac, Pensiunile „Steaua  Arieşului” şi „Perla Arieşului” organizează sejururi şi petreceri de Revelion cu binecunoscuta mâncare tradiţională de calitate din zona Munţilor Apuseni. Însă cei interesaţi trebuie să se grăbească. Mai sunt doar 3 camere disponibile la „Steaua Arieşului”, cu tariful de 250 de lei/noapte, inclusiv mic dejun, iar masa de Revelion costă 150 de lei. Cei care optează pentru această locaţie se vor desfăta cu friptură de curcan, de mistreţ şi căprioară şi alte preparate tradiţionale. De la Albac, se poate ajunge pe mai multe trasee montane de interes turistic, iar accesul la pârtiile de la Arieşeni – Vârtop este facil, la aproximativ 20 de kilometri, pe DN 75.

De altfel, în zona Albac, Scărişoara, Gârda de Sus, până la Arieşeni, se regăsesc o mulţime de pensiuni ce au oferte diverse, în funcţie de pretenţiile şi buzunarele clienţilor. Însă zona este foarte căutată atât de amatorii sporturilor de iarnă, cât şi de cei care preferă să-şi petreacă Revelionul la munte, astfel că rezervările au fost făcute din timp.

Pe DN75, în Munţii Apuseni, între localităţile Scărişoara şi Vadu Moţilor se află Pensiunea „Lazea”, la care mai puteţi găsi locuri libere în camere cu baie comună, la mansardă. Preţul pentru cazare şi masă, dar şi meniul festiv de Revelion este de 400 de lei pentru 3 zile. În oferta pusă la dispoziţie de gazde intră şi plimbări cu sania, foc de tabără şi de artificii şi alte distracţii specifice sezonului de iarnă. În noaptea de Revelion, turiştii vor fi „omeniţi” cu mâncare şi băutură de casă: platouri ţărăneşti, ciorbă din partea locului, friptură de porc, păstrăv prăjit, prăjituri, ţuică de casă, şampanie, dar şi lichior de mure sau merişoare.

La intrare în Aiud dinspre Alba Iulia, pe DN1 se regăseşte Pensiunea-restaurant „Transilvania – Casă şi Masă”, o locaţie cunoscută pentru mâncarea gustoasă şi gazdele ospitaliere. Aici, masa de Revelion costă 150 de lei, iar organizatorii au pregătit pentru clienţi şi o tombolă, pentru masa dintre ani. Marţi după-amiaza, mai erau disponibile 30 de locuri, în condiţiile în care capacitatea maximă este de 90 de persoane, în restaurantul „Transilvania”. Muzica va fi pusă la dispoziţie de un DJ profesionist, iar meniul este format din: aperitiv festiv „Transilvania”; şniţel de porc cu caşcaval şi legume gratinate; ruladă de porc cu crustă, bănuţi de cartofi cu sos de caşcaval, salată de varză; tort festiv şi „ciorbă foarte bună şi foarte acră”, dar şi alune, covrigei. Băuturile care sunt puse la dispoziţie în preţul amintit sunt: whisky (100 ml), cocktail „Transilvania”, vin Sauvignon Blanc Jidvei, Pinot roşu Murfatlar (câte o sticlă la două persoane), bere Ursus (cu alcool şi fără alcool), şampanie, apă minerală şi plată, Coca-cola, Cappy nectar de portocale, cafea.

Pe valea Sebeşului, în localitatea Şugag, la 26 de kilometri de municipiul Sebeş este amplasată Pensiunea „Valea Frumoasei”, o locaţie ce poate găzdui până la 30 de persoane în 10 camere confortabile cu TV şi internet wireless. Închirierea pensiunii este destinată în special grupurilor mari, la un preţ negociabil, de aproximativ 5.000 de lei, pentru 3 nopţi, la sfârşitul acestei săptămâni. Turiştii au acces la bucătărie, iar localizarea într-o zonă deosebit de pitorească a pensiunii le poate oferi acces la mai multe modalităţi de distracţie pe timp de iarnă, inclusiv accesul la pârtiile de pe Domeniul Schiabil Şureanu, din Luncile Prigoanei. Măănăstirea Oaşa se află la 35 de kilometri, iar de acolo încă 12 kilometri până la Domeniul Schiabil Şureanu.

Din informaţiile pe care le avem, locaţii precum Hotel „Parc” Alba Iulia, Vila „Elisabeta”, „Drumul Dragostei”, Conacul Secuiesc Rimetea nu organizează petreceri de revelion sau sunt deja rezervate în totalitate de grupuri organizate. La Restaurantul „Bleumarin”, pe DN1, între Alba Iulia şi Teiuş, nu mai sunt locuri disponibile pentru petrecerea de Revelion. Restaurantul „Roberta” din Alba Iulia a anulat planurile pentru organizarea evenimentului de Revelion, iar „Tunnel Club”, în zona pasajului din Cetate nu face petrecere cu această ocazie.

Vom reveni şi cu alte oferte „last minute”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax