Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

OFICIAL: 13 cazuri noi de infectare cu coronavirus în Alba, depistați după prelucrarea a 428 de teste. Situația din județ

Publicat

13 cazuri noi de infectere cu coronavirus au fost înregistrate în județul Alba, numărul îmbolnăvirilor ajungând astfel la 157, au comunicat reprezentanții DSP Alba. 

La nivelul Județului, 21 pacienți s-au vindecat și s-au înregistrat 5 decese. Directorul DSP, Alexandru Sinea, a declarat că 428 teste efectuate ieri în jud Alba din care 380 la laboratorul DSP și 48 la cel al Spitalului Județean Alba.

Astăzi va fi depășit pragul de 4.000 de teste total județ, a mai spus Sinea.

Situația în Alba:

În județul Alba, azi 18.04.2020., se află în carantină 231 persoane, 485 persoane ieșite din carantină, 498 persoane izolate la domiciliu, 4.070 persoane ieșite din izolare, 21 persoane vindecate, 5 pesoane decedate, au transmis reprezentanții Instituției Prefectului Alba.

Polițiștii din Alba continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență.

În ultimele 24 de ore, 247 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

S-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 389 de persoane, iar echipaje mixte de polițiști, jandarmi, polițiști locali și lucrători MApN au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare.

Au fost verificate 1315 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și a măsurilor impuse de starea de urgență.

În urma activităților au fost identificate 126 de persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea, acestea fiind sancționate cu amenzi în valoare de 209.500 lei.

Au fost organizate 3 acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 273 de autovehicule și 443 de persoane.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. C

    sâmbătă, 18.04.2020 at 13:20

    13 cazuri noi,dar de unde cei in carantină sau persoane care au umblat la cumpărături de paste?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate