Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

OFICIAL: Din 23 februarie va FUNCŢIONA sistemul de taxare în Cetatea Alba Carolina. O săptămână bariera de acces în zonă este în probe

Publicat

bariera intrare cetate Bariera de acces în Cetatea Alba Carolina a intrat de luni în probe. Din 23 februarie sistemul de taxare va fi funcţional. Timp de o săptămână, personalul tehnic va verifica capacitățile de funcționare a echipamentului de acces montat, respectiv recunoașterea cartelelor magnetice distribuite riveranilor și celor care desfășoară activități constant în interiorul cetății, eliberarea tichetelor de acces, modul de încasare al fluxului de numerar.

În această perioadă nu vor fi încasate taxe pentru intrarea în Cetate, iar perioada de valabilitate a cartelelor magnetice pentru riverani va fi ajustată în funcție de data de implementare a taxei de acces. Cardurile riveranilor vor fi valabile 1 an de la data oficială de introducere a sistemului de taxare, respectiv de luni, 23 februarie 2015.

Riveranii și persoanele care își desfășoară activitatea în zonă trebuie să aibă asupa lor cardurile de acces pentru a le testat. Regulamentul privind parcarea cu plată în Cetatea Alba Carolina este disponibil pe site-ul Primăriei Municipiului Alba Iulia, www.apulum.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

11 Comentarii

11 Comentarii

  1. Student

    luni, 16.02.2015 at 15:33

    „cartelelor magnetice distribuite riveranilor și celor care desfășoară activități constant în interiorul cetății,”

    Intra si studentii in categoria asta sau trebuie sa mai scoatem bani si pentru asta?

    • AntraX

      marți, 17.02.2015 at 23:56

      O intrebare pertinenta

  2. Andrei

    luni, 16.02.2015 at 19:50

    Domnule student, daca e sa o iei asa „sa mai scoatem bani si pt asta”, daca ai masina iti permiti si parcarea, nu?

    • rus alin

      luni, 16.02.2015 at 21:36

      Mai Andrei, eu cred ca tu esti putin imbecil. Mi se pare normal ca si studentii sa poata intra gratuit, si daca isi permit o masina se1500 de Euro nu inseamna ca pot sa plateasca zilni 10 lei, un calcul desteptule.

    • Fost student

      luni, 16.02.2015 at 22:42

      mda…tipic romanesc

    • Corint

      marți, 17.02.2015 at 09:10

      Se pare ca tu Andrei stai pe la Ciugud. Administratorul Albei sta tot pe acolo.:)))
      Iti este ciuda ca studentii au masini la pret de tel.? Eu propun ca toti care intra in CETATE si respira aerul de 10000000 de euro sa fie taxati. Motivul e ca unele lucrari de mantuiala vor fi amortizate in acest fel.
      Cei 40000 de turisti se vor inmulti de trei ori.:)))
      Facilitatiile din cetate pt.vizitatori sunt enorme.:)))
      Sau aceasta taxa reflecta RAZBOIUL surd dintre Mustacios si SZABO plus plecarea Templerilor.:)))))
      In final sufera tot ALBAIULIENI.

  3. alt student

    luni, 16.02.2015 at 23:38

    ma las de facultate daca e asa:)) ..la cate cursuri am nu merita facultatea ..

    • AntraX

      miercuri, 18.02.2015 at 00:00

      Eu cand eram student, mergeam de la Stadion pana la Universitate pe jos, daca cumva esti in imposibilitatea de-a putea face acest lucru, imi cer scuze

  4. Jiji

    marți, 17.02.2015 at 14:14

    Domnule student, este greu sa lasi masina si sa mergi 500 metri pe jos? Atata va vaitati de zici ca pe toti v-a nascut mamica in SUV si ar fi strigator la cer ca voi sa faceti macar cativa pasi pe jos. Sunt satul de specimene autosuficiente ca voi, dovada si locurile de handicapati pline in toate parcarile de supermarketuri (probabil va sunt dedcate, stiti voi de ce), spatiile verzi (putine cate sunt) permanent „atacate” de catre „bizoni” carora le este lene sa mearga pe jos si sa parcheze regulamentar masina, trotuarele, intersectiile si pietele sufocate da ale acestia ca voi. Da, domnule student, cand vad ce scrii ma doare pentru ca esti exponentul (demonstrat statistic) a ceea ce a ajuns tineretul din ziua de azi. Fara pic de respect pentru reguli si norme elementare, mandru purtator al sloganelor „mie mi se cuvine” si „mie sa mi se dea” (gratis daca se poate). Avem si noi un monument istoric unic in Romania (nu discut aici ca este bine sau prost administrat) si tu faci scandal ca nu te poti plimba prin el decat cu fundul in masina. Du-te si lasa-ne, este pacat ca ai faci scoala. La adunat capsuni in Spania sau in Germania nu ai nevoie de facultate. Abia se mai curata orasul de alde ca tine. Ca de atatia frustrati suntem cu totii satui.

  5. foca

    marți, 17.02.2015 at 20:00

    2 pampersi pe ora ??magarule unde te crezi sa pui preturi d astea? Oricum nu erau turisti lasa ca ii atragi asa sa vizitezd niste ziduri.halal turism. Ce zici foca esti mandru ?

  6. student

    marți, 17.02.2015 at 21:53

    Cardurile de acces in zona cetatii au fost distribuite celor de la inspectorat si celorlalti cu ,,Pile„ pe la primarie cu 3 luni inainte. Daca noi vrem sa ne mai facem card acum indiferent cat ar fi suma pentru a avea acces sa nu cumparam din 2 in 2 ore bilet nu mai este posibil.Pacat de tara asta unde se traieste numai prin PILE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax