Connect with us
Publicitate

CUGIR

OFICIAL: Grupul Daimler AG anunță închiderea temporară a fabricilor din Europa, inclusiv a celor de la Sebeș și Cugir

Publicat

Daimler

Concernul Daimler AG a anunțat suspendarea producției în Europa și închiderea temporară a facilităţilor de producţie pe care le deţine în Europa pentru cel puţin două săptămâni pe fondul epidemiei de COVID-19. Compania deține în România două fabrici în Cugir şi Sebeş, unde lucrează mii de angajați. 

  • ”Majoritatea producției în Europa, precum și activitățile în anumite arii administrative, sunt afectate de această măsură.
  • Acest lucru este valabil și pentru unitățile de producție de la Sebeș și Cugir. Fac excepție ariile în care trebuie menținute anumite operațiuni, spre exemplu, cele urgente, teme de ramp-up importante, servicii clienți și asigurarea lanțului de aprovizionare internațional.
  • Oriunde există nevoia de a menține aceste activități, compania va lua măsurile de precauție adecvate pentru a-și proteja angajații împotriva infectării.
  • Conducerea Daimler monitorizează situația în permanență și va lua măsuri suplimentare, dacă va fi necesar. În cazul în care situația se îmbunătățește, activitatea va putea fi complet reluată” au transmis reprezentanții companiei.

Pe siteul oficial al Daimler a fost postat un anunț cu privire la situație.

Valoarea totală a investiţiilor realizate de Daimler la Sebeş şi Cugir depăşeşte 600 de milioane de euro.

Star Transmission, o unitate de producţie strategică pentru Grupul Daimler, a luat naştere în 2001, ca rezultat al unui joint-venture româno-german, capitalizând experienţa locală de două secole în prelucrarea metalelor şi expertiza concernului german, unul din liderii pieţei mondiale de maşini premium şi vehicule comerciale.

În 2013, Daimler a devenit acţionar unic al Star Transmission Cugir şi a deschis o bază de montaj, Star Assembly Sebeş, consolidându-şi poziţia şi devenind astfel una din cele mai importante investiţii străine în România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax