Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE OFICIAL: Numărul cazurilor de coronavirus din România a ajuns la 29. 11 infectări, CONFIRMATE într-o singură zi

Publicat

coronavirus

Încă 3 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost confirmate în aceasta seară, în România. Numărul total la nivel național a ajuns la 29 de cazuri, potrivit datelor oficiale, oferite de Grupul de Comunicare Strategică. 

UPDATE: În jurul orei 20.50, numărul cazurilor confirmate a crescut de la 28 la 29. Cel mai recent caz confirmat este al unei femei din București, de 47 de ani. În doar o singură zi au fost confirmate 9 cazuri în Capitală.

Doar marți, 10 martie, au fost confirmate 11 cazuri, 8 în București și 3 în provincie.

În cele trei cazuri confirmate în această seară este vorba despre un bărbat de 57 ani care s- a întors în cursul zilei de ieri din Italia și se afla in carantina in Arad.

De asemenea, o femeie de 26 ani din Hunedoara și un tânăr de 37 de ani care este internat în Spitalul de boli infecțioase din Reșița, este contact al unei persoane pozitive.

La București marți 10 martie au fost confirmate opt cazuri: 

1. Femeie, 31 ani, județul Ilfov, contact cu prietena bărbatului de 49 de ani, primul caz confirmat în București.

2. Bărbat, 32 de ani, București, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota.

3. Femeie, 30 de ani, gravidă, București, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota. Femeia are stare generală bună.

4. Copil, 3 ani, București, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota.

5. Femeie, 36 de ani, București care s-a întors din data de 29 februarie din Israel, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș.

6. Femeie, 35 ani, București care s-a întors din data de 29 februarie din Israel, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș.

7. Bărbat, 34 ani, București, care s-a întors în data de 27 februarie 2020 din Londra, Marea Britanie, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș.

8. Femeie, 41 ani, care s-a întors din Germania în data de 7 martie 2020 din Munchen, Germania, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax