Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Oficial: Preluarea grupului OTP de către Banca Transilvania. Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția. Precizările instituției

Publicat

Consiliul Concurenței a anunțat, luni, că a autorizat tranzacția prin care Banca Transilvania intenționează să preia companiile din grupul OTP.

Este vorba despre OTP Bank România S.A., OTP Leasing România IFN S.A., OTP Asset Management România S.A.I. S.A., OTP Factoring S.R.L. și subsidiarele acesteia.

”În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal”, a comunicat instituția.

Banca Transilvania S.A. este principala companie a Grupului Financiar Banca Transilvania. Aceasta oferă servicii financiare în România, precum servicii bancare, servicii de investiții, servicii de administrare a portofoliilor și leasing.

OTP Bank România, OTP Leasing România IFN S.A., OTP Asset Management România S.A.I. S.A., OTP Factoring S.R.L. și subsidiarele acesteia, OTP Consulting România S.R.L., OTP Advisors S.R.L. și Fundația OTP Bank România fac parte din Grupul OTP. Acestea oferă produse și servicii financiar-bancare.

Vezi Banca Transilvania a cumpărat OTP Bank. Contractul a fost semnat. Ce se întâmplă cu angajații

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate