Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ofiţeri avansaţi în grad la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba, prin ordin al ministrului MAI

Publicat

Doi ofiţeri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Alba au fost înaintaţi în grad, prin ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, începând cu data de 1 decembrie. Este vorba despre inspector de poliţie Ioan Ciprian Baboş, de la Serviciul de Investigare a Fraudelor şi inspector de poliţie Vasile Rareş Horja, de la Biroul de Investigaţii Criminale a Poliţiei Municipiului Alba Iulia. Cei doi au de acum gradul de inspector principal de poliţie.

Avansările au fost acceptate în baza propunerilor formulate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba şi pentru rezultate profesionale deosebite obţinute în anul 2011.

Ioan Ciprian Baboş are 31 de ani şi este încadrat din sursă externă în anul 2006. A primit gradul de inspector principal de poliţie, înaintea îndeplinirii stagiului minim. Acesta este absolvent al Colegiului Universitar, profil Birotică, promoţia 2001 şi al Facultăţii de Ştiinţe, specializarea Contabilitate şi Informatică de Gestiune, promoţia 2003, din cadrul Universităţii „ 1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. De la încadrare până în prezent nu a fost sancţionat disciplinar şi a fost apreciat cu calificativul „foarte bun”, iar pentru merite excepţionale în activitatea profesională a fost recompensat cu diplomă de merit în anul 2010.

Vasile Rareş Horja, din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale a Poliţiei Municipiului Alba Iulia, şi el avansat în gradul profesional de inspector principal de poliţie, înaintea îndeplinirii stagiului minim are 32 de ani. Este absolvent al Şcolii de Agenţi Poliţie „Vasile Lascăr” Cîmpina, promoţia 2002, al Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Sociale, specializarea Drept, promoţia 2006, al masterului „Ştiinţe Penale şi Criminalistică” , în anul 2010, din cadrul Universităţii „ 1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. De la încadrare până în prezent nu a fost sancţionat disciplinar, a fost apreciat cu calificativul „Bun” şi „Foarte bun”, iar pentru merite excepţionale în activitatea profesională a fost recompensat cu diplomă de merit în anul 2006. A fost desemnat „poliţistul anului” în 2010.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax