Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Alba, campanie de informare la „Târgul de cArte Alba Transilvana”

Publicat

Ofițerii de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Alba au participat la „Târgul de cArte Alba Transilvana”.

Pe esplanada Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, au fost desfășurate activități preventive de promovare a atitudinii civice și a integrității, context în care ofițerii au interacționat cu cetățenii prezenți, au oferit materiale promoționale, au transmis reprezentanții instituției.

De asemenea, ei au prezentat aspecte referitoare la competența structurii anticorupție, atitudinea care trebuie adoptată în situația în care sunt implicați sau iau cunoștință despre săvârșirea unor fapte de corupție, modalități de sesizare a faptelor de corupție și consecințele acestui fenomen.

Totodată, a fost promovat sistemul Call-Center al D.G.A. 0800.806.806 la care cetățenii pot sesiza faptele de corupție, precum și adresa sediului Serviciului Județean Anticorupție Alba din municipiul Alba Iulia, P-ța I.I.C Brătianu, nr. 4, jud. Alba, tel. 0258-806161 int. 28529.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vasile

    luni, 08.05.2023 at 14:57

    Si cu coruptia din primarie ce face ? sunt pe mana unu cu altu !

    noi sa platim taxe si inpozite si cei din primarie si guvern sa fure banii ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax