Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Oglas Advertising introduce AI în strategiile sale de marketing (P)

Publicat

OGLAS ADVERTISING

Oglas Advertising își consolidează poziția în domeniul marketingului digital integrând Inteligența Artificială (AI) în operațiunile sale de zi cu zi.

Adoptând soluții de AI, Oglas oferă clienților săi un avantaj competitiv semnificativ. Conform unui studiu realizat de Hubspot, utilizarea inteligenței artificiale și a sistemelor de automatizare poate economisi în medie 2 ore și 24 de minute zilnic – timp pe care afacerile îl pot reinvesti în strategii de creștere a businessului.

De ce merită să integrezi soluții de AI într-o strategie de marketing?

O strategie de marketing cuprinde diverse componente, precum cercetarea de piață, social media, publicitate, newslettere și website-uri.

Instrumentele de AI te ajută să adresezi fiecare componentă din strategia de marketing și să eficientizezi procesul de:

–        luarea de decizii

Utilizând AI, poți analiza volume mari de date, iar o decizie poate fi luată cu o viteză ridicată. Practic, AI se ocupă de întregul proces de colectare, segmentare și analizare a datelor, prezentând doar concluziile obținute din această analiză.

De exemplu, în etapa de cercetare de piață, AI te poate ajuta să identifici cel mai relevant segment din piața industriei în care operezi ceea ce facilitează identificarea corectă a publicului tău țintă.

–        optimizarea website-ului

Companiile pun accent pe indexarea website-urilor lor pentru a apărea în primele rezultate pe motoarele de căutare.

O metodă prin care un website își poate stabili autoritatea este popularea acestuia cu conținut relevant.

Practic, prin crearea de articolele de blog optimizate cu cuvinte cheie și scrierea unor descrieri de produs complexe care cuprind informații bazate pe căutările oamenilor.

Întregul proces de optimizare a unui website este acum susținut de AI ceea ce duce la obținerea rezultatelor dorite într-un timp record.

–        crearea și editarea de conținut

Soluțiile AI eficientizează procesul de editare al unui videoclip prin inserarea automată a subtitrării aferente, oferirea de template-uri în trend și generarea automată a audio-ului. De asemenea, AI îți permite să creezi imagini de la zero, facilitând și procesul de design grafic.

Cum se reflectă utilizarea de AI în indicatori de performanță?

Optimizarea campaniilor de marketing poate fi făcută mai rapid, ceea ce crește eficiența eforturilor și acțiunilor de marketing.

Conținutul este și mai personalizat în funcție de avatarul de client cu ajutorul AI care identifică cu mai multă acuratețe preferințele publicului țintă, iar generarea de idei este lipsită de blocaje umane.

Oglas Advertising

În plus, timpul câștigat în operațional este redirecționat spre creșterea brandurilor cu care se colaborează. Astfel, accentul cade pe creativitate, îmbunătățire, analiză și atingerea obiectivelor cu perspicacitate.

Adoptarea AI în cadrul strategiilor de marketing necesită o abordare echilibrată, care să îmbine inovația tehnologică cu sensibilitatea umană, pentru a exploata la maximum potențialul unui brand în era digitală.

AI Marketing permite companiilor să construiască prognoze mai precise, să identifice cu precizie și rapiditate tendințele de marketing în creștere, să analizeze rezultatele campaniilor desfășurate online și să identifice modalități de îmbunătățire a eforturilor de marketing depuse.

Dacă ești gata să explorezi cum poate Oglas Advertising să te ajute să incorporezi AI în strategiile tale de marketing, trimite un email la adresa contact@oglas.ro sau sună la numărul de telefon 0743190745.

Urmărește și pagina lor de Facebook și Instagram pentru a fi primul care află noi informații valoroase legate de marketing.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax