Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici, votați de CEx al PSD ca propuneri pentru ministere

Publicat

psd

Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici sunt noile propuneri de miniștri din partea PSD. Cei doi au fost votați în unanimitate de liderii PSD care au participat la ședința Comitetului Executiv Național.

Viorica Dăncilă a spus miercuri seară că nu a trimis din nou cererile de revocare ale celor doi miniștri, de la Transporturi și Dezvoltare, pentru că sunt deja la Cotroceni, dar că a trimis deja propunerile de numire ale Olguței Vasilescu și lui Mircea Drăghici.

„Consider că Olguța Vasilescu este calificată să ocupe mai multe portofolii. Bineînțeles, nu în același timp. Am propus-o pentru Ministerul Transporturilor pentru că e foarte implicată. La Ministerul Dezvoltării, dacă nici un fost primar nu e bun pentru această funcție, mă întreb retoric cine e bun?”, a declarat Dăncilă.

Apoi aceasta a încercat să evite alte întrebări, dând cuvântu Olguței Vasilescu. Aceasta a spus că și-ar fi dorit Ministerul Transporturilor pentru acolo este nevoie de „un om ferm” și că ar fi dorit să „urnească lucrurile” acolo și că la Ministerul Muncii și-a îndeplinit „97 la sută” din obiective.

Întrebat ce se întâmplă dacă președintele Klaus Iohannis refuză din nou propunerile de miniștri, va acționa „conform Constituției”, dar nu a dorit să precizeze dacă ia în calcul și suspendarea președintelui.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 21.11.2018 at 20:48

    De ce nu dati stirea exacta. Propunerea lui Dragnea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax