Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti, secţiunea Administraţie Publică şi Dezvoltare Regională, la UAB

Publicat

La Alba Iulia se desfăşoară, în perioada 4-6 mai, Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti, secţiunea „Administraţie publică şi dezvoltare regională”. Concursul este organizat de Asociaţia Facultăţilor de Economie din România şi Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, prin Facultatea de Ştiinţe. Festivitatea de deschidere va avea loc în data de 5 mai 2012, ora 9.00, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Amfiteatrul A9.

Pentru nivelul studii universitare de licenţă, s-au înscris în competiţie 25 de lucrări, iar pentru nivelul studiilor universitare de master vor fi prezentate 8 lucrări. Studenţii care participă la olimpiadă provin de la facultăţi cu profil economic şi administraţie publică din următoarele centre: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Universitatea „Eftimie Murgu” Reşiţa, Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, Universitatea de Vest Timişoara, Universitatea din Petroşani, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Universitatea din Oradea, Universitatea „Dunărea de Jos” Galaţi, Universitatea „Petre Andrei” din Iaşi, Universitatea din Bucureşti, Universitatea „Ovidius” Constanţa, Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax