Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Olimpiada Naţională în domeniul ”Fabricarea produselor de lemn”, de la Sebeş: 38 de elevi au susţinut proba scrisă, iar patru nu s-au prezentat la concurs

Publicat

liceul tehnologic sebes Marţi, la Liceul Tehnologic din Sebeş s-a desfăşurat proba scrisă în cadrul Olimpiadei Interdisciplinare Tehnice în domeniul Fabricarea produselor din lemn. La etapa naţională au fost prezenţi 38 de elevi din clasele XI-XII de la liceele de profil, însoţiţi de 23 de profesori.

Potrivit inspectorului şcolar Alexandra Popa au fost înscrişi 20 de elevi de clasa a XI-a (unul a absentat) şi 22 de elevi de clasa a XII (trei nu s-au prezentat la prima probă).

Marţi a început etapa naţională a Olimpiadei Interdisciplinare Tehnice în domeniul Fabricarea produselor din lemn la Liceul Tehnologic Sebeş. Din Alba a participat la proba scrisă a olimpiadei Alexandra Silvia Herlea, de la Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa” Alba Iulia, pregătită de profesor Camelia Henegariu.

În total, 38 de elevi din clasele XI-XII  din Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Braşov, Brăila, Caraş-Severin, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiş, Vrancea, Bucureşti s-au prezentat la proba scrisă a concursului. Au fost înscrisi în total 42 de elevi, dar patru au absentat.

Rezultatele probei scrise vor fi afişate pe pagina de internet a ISJ Alba şi a Liceului Tehnologic Sebeş, marţi seara.

Miercuri, între orele 8.00 – 10.00, elevii care nu sunt mulţumiţi de note pot depune constestaţii.

Joi, între orele 8.00-14.00 elevii susţin proba practică la Desen Tehnic (fabricarea produselor de lemn).

AICI programul Olimpiadei Naţionale în domeniul fabricarea produselor de lemn de la Sebeş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax