Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

OLX a început să-i taxeze pe utilizatorii care vor anunțuri la categoria auto. Ce variante GRATUITE există în județul Alba

Publicat

masina_38289500 Cea mai mare platformă de anunţuri din România le dă o lovitură utilizatorilor. A introdus, în premieră, plata obligatorie pentru publicarea de anunţuri în categoria auto, o schimbare semnificativă a modelului de business pe care s-a bazat până acum compania, respectiv publicarea gratuită a “mesajelor” comerciale. În județul Alba peste 1.000 de utilizatori și-au postat anunțurile pe această platformă.

Preţul minim pentru publicarea unui anunţ în categoria auto a OLX.ro este de 2,8 euro, iar dacă utilizatorul optează şi pentru promovarea acestuia timp de 30 de zile, atunci costul total ajunge la 8,8 euro, conform datelor generate de platformă la simularea publicării unui anunţ de vânzare pentru un autoturism.

Conform grilei de preţuri de pe OLX.ro tarifele pentru publicarea de anunţuri variază în funcţie de metoda de plată (card bancar sau SMS) şi de subcategorie. Cele mai mici tarife sunt pentru anunţurile din categoria moto.

Miza principală o reprezintă categoria de autoturisme, unde sunt publicate cele mai multe anunţuri.

Momentan, din datele de pe site, doar anunţurile din categoria auto sunt pe bani.

Totuși în județul Alba există și alte variante de a posta în continuare anunțuri gratuite, atât la nivel local cât și la nivel național.

Cel mai important site de anunțuri gratuite din județul Alba este Anunturi.Alba24.ro. Toate anunțurile apar și pe prima pagină a ziarului Alba24.ro și pot fi văzute de peste 15.000 de utilizatori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax