Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Om de comunicare”: Revoluţionarul Mihai Babiţchi se alătură PDL Alba, în lupta pentru câştigarea electoratului şi a alegerilor din 2012

Publicat

Conferinţa de presă a Partidului Democrat Alba a beneficiat, vineri, de un nou „prezidiu”. Revoluţionarul Mihai Babiţchi este, începând din această săptămână, omul de comunicare al PDL Alba şi cel care va trasa, alături de conducerea partidului, strategiile campaniei electorale pentru alegerile din 2012.

Mihai Babiţchi nu este un străin al formaţiunilor politice locale, indiferent de culoarea sau ideologiile acestora, iar, în decursul anilor, mai precis în apropierea finalelor de mandat, priceperea de PR-ist a lui Babiţchi a fost apreciată de conducerea partidelor politice. În schimbul unor promisiuni ferme, dar nerealizate până în prezent, Babiţchi, cu curajul şi pasiunea unui adevărat revoluţionar, se declara vârf de lance în lupta pentru atragerea electoratului.

Astfel, anul 2003 îl găsea pe Babiţchi responsabil cu imaginea la PSD Alba şi un inamic declarat al lui Mircea Hava şi al partidului pe care acesta îl conduce, acuzându-l de „nereguli în desfăşurarea activităţii din Consiliul Local Alba Iulia”, dar şi de „transformarea zonelor verzi în terenuri construibile pentru diverşi clienţi”. „Am remarcat de multă vreme faptul că aleşii locali sunt puşi deseori în faţa faptului împlinit, votul lor fiind pur formal”, declara Mihai Babiţchi în 2003, în calitatea sa de susţinător al reformei PSD-iste.

În ciuda faptului că, anumite voci îl acuză pe Babiţchi de „traseism politic”, nu putem să nu subliniem devotamentul cu care acesta urmăreşte un ideal: suţinerea nemărginită şi munca depusă pentru convingerea unui electorat, fie el liberal, social-democrat sau democrat-liberal şi câştigarea unor alegeri în urma cărora el, personal nu a avut nici un beneficiu. Pentru serviciile prestate necondiţionat, Babiţchi ar fi trebuit să devină ba parlamentar PSD, ba director al BCR Alba şi chiar preşedinte al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, dar, din motive independente de voinţa partidelor aflate la putere, acesta a rămas simplu om de afaceri.

Şi iată că alegerile din 2012 ne prezintă un nou Babiţchi, de această dată în slujba intereselor Partidului Democrat Liberal, pe care în 2003 îl blama. Convins că aportul său va ajuta la menţinerea PDL la conducerea ţării, acesta laudă măsurile de austeritate ale Guvernului Boc: „Aceste măsuri de austeritate, de eficientizare a cheltuielilor au determinat reducerea deficitului bugetar la 2,4%, ceea ce este incredibil”.

Ştergând cu buretele antipatiile din 2003, Babiţchi a vorbit junaliştilor, vineri, în calitate om de comunicare al PDL Alba, promovând cu convingere şi acelaşi „dezinteres” care l-a consacrat, proiectele partidului aflat la putere, pentru revitalizarea economiei ţării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. youtube

    vineri, 30.09.2011 at 15:33

    vestea buna este ca in 2004 PSD, cu Babitchi sef la comunicare, a pierdut alegerile
    a doua veste buna este ca babitchi este acum sef de comunicare la PDL:)

  2. HH

    vineri, 30.09.2011 at 20:56

    CE MIZERIE, PARCA-I UN BANC PROST !

  3. abbilbal

    sâmbătă, 01.10.2011 at 08:00

    Încă nu s-a decis în ce „bară” să navigheze?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax