Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

OMNIASIG a anunțat că este asiguratorul fabricii Solina din Alba Iulia, distrusă într-un incendiu de proporții

Publicat

incendiu

OMNIASIG Vienna Insurance Group a confirmat că este asiguratorul fabricii Solina, în baza unei polițe de tip „Asigurare de incendiu și alte riscuri pentru clădiri și conținut”. Reprezentanții companiei spun că sunt alături de clientul lor și că depun toate eforturile pentru a-l ajuta.

”În dimineata zilei de sâmbătă, 2 februarie 2019, un incendiu a izbucnit la fabrica Solina România, din judetul Alba, distrugând întreaga fabrică de ingrediente alimentare. OMNIASIG Vienna Insurance Group confirmă faptul că producătorul este asigurat la societatea noastră, în baza unei polițe de tip «Asigurare de incendiu şi alte riscuri pentru clădiri şi conţinut»”, se arată în comunicatul făcut public de firma de asigurare.

OMNIASIG a subliniat că este alături de producător şi va depune toate eforturile pentru soluţionarea situaţiei, cu celeritate. ”Pentru a oferi asistenţa necesară asiguratului, o echipă din cadrul Direcţiei Daune a OMNIASIG Vienna Insurance Group s-a deplasat la faţa locului la foarte scurt timp de la izbucnirea incendiului, în prezent fiind desfăşurate procedurile de constatare şi evaluare a daunelor”, se arată în comunicat.

Până la finalizarea anchetei nu se poate stabili un cuantum al pagubelor, însă indiferent de nivelul lor, nu vor putea acoperi pierderea de business a fabricii din Alba Iulia care avea 2.000 de clienți, fluxuri comerciale, importuri în desfășurare și o cotă de piață foarte mare.

Reprezentanții Grupului Solina au anunțat că vor continuarea afacerii din România.

Ce spune Solina

”În dimineața zilei de 2 februarie 2019, în jurul orei 6.00, un incendiu devastator a izbucnit la fabrica Solina România, din Alba Iulia. În acest moment, obiectivul nu mai este operabil, pagubele sunt majore.

În momentul izbucnirii incendiului, niciun angajat nu se afla în interiorul fabricii şi din fericire nu au existat victime.

Cauzele declanșării incendiului sunt încă necunoscute și vor fi comunicate în urma finalizării anchetei de către autoritățile competente. Menționăm faptul că fabrica Solina din Alba Iulia era autorizată ISU și întrunea toate condițiile necesare unei operări sigure, aspect deja comunicat și de autoritățile competente.

În aceste momente, siguranța oamenilor, a bazelor de date și reluarea business-ului sunt cele mai importante aspecte pentru companie.

Solina România dorește să asigure toți partenerii de afaceri (clienți, furnizori, instuții publice și private) de onorarea angajamentelor în cele mai bune condiții ținand cont de împrejurări.

În ceea ce priveste responsabilitatea față de angajaţii noştri, vom face toate eforturile necesare pentru a le asigura continuitate, siguranța locului de muncă și perspectiva viitorului.

Imediat după evenimentul nefericit, echipa locală de management a demarat un plan de criză împreună cu managementul grupului SOLINA și vor fi implementate acțiuni imediate pentru a garanta continuitatea business-ului pe piața româneasca și est-europeană.

Conducătorii grupului francez Solina au declarat ferm că nu vor renunța la activitățile de producție din România.

În perioada imediat următoare, activitățile de producție vor fi transferate către alte fabrici ale Solina Group din Europa, temporar, până la remedierea situației din România.

În numele echipei SOLINA ROMÂNIA, Ciprian Grădinariu, Country Manager”

 

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă pe piața de asigurări din România încă din anul 1995.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bebita

    marți, 05.02.2019 at 15:13

    Ce sa mai constate, daca totul e distrus? :)))))

    Iar daca ar fi fost alaturi de client, anuntau ca vor vira in contul societatii un avans considerabil din despagubire, ca alaturi de client cu inima putem fi oricare din noi. Dar oamenii au suferit o paguba de citeva zeci de milioane iar Omniasig sunt asiguratori.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax