Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Omul de afaceri din Alba Iulia, Voicu Vușcan, s-a înscris în PSD: ”Am decis sa nu mai comentez de pe margine”

Publicat

Omul de afaceri din Alba Iulia, Voicu Vușcan, administratorul firmei Elit, a anunțat duminică, pe contul său de Facebook, că s-a înscris în PSD. 

Pe lângă un mesaj, acesta a postat și o fotografie în care apare alături de europarlamentarul Victor Negrescu, simulând o plimbare amicală prin Cetatea Alba Carolina.

Potrivit surselor Alba24, omul de afaceri ar fi discutat și cu alte partide, înainte de a face pasul către PSD.

Voicu Vușcan este dezvoltator imobiliar și administrator al firmei de mezeluri Elit SRL din Alba Iulia (Smithfield), unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din țară.

Voicu Vușcan, posibilă candidatură la alegerile parlamentare

El a devenit cunoscut după ce a anunțat că nu mai prelungește contractele cu firmele austriece, din cauza situației create în ceea ce privește refuzul de a primi România în Spațiul Schengen.

Nu este clar deocamdată viitorul său rol în partid, cel mai probabil el vizând o candidatură la alegerile parlamentare.

Mesajul lui Voicu Vușcan:

”Dragi prieteni,

Începând de astăzi, am decis sa nu mai comentez de pe margine și să mă implic direct în ce consider că este cel mai bun proiect pentru România, cel al PSD.

Intru în politică cu convingerea că o nouă generație de politicieni poate schimba lucrurile în bine și sunt convins că experiența mea, de peste 20 de ani în mediul privat, îi va ajuta pe noii mei colegi să ia cele mai bune decizii pentru dezvoltarea județului.

Am găsit în PSD deschidere spre dezvoltare și echitate socială, spre promovarea valorilor naționale, spre protejarea intereselor țării și o dezvoltare economică bazată pe un contract social stabil.

Abia aștept să contribui la realizarea acestor obiective.

Îmi doresc să am cât mai mulți parteneri în acest proiect și vă aștept alături pe toți cei care simțiți că vreți și puteți să faceți bine, pentru că viitorul este al nostru și trebuie să avem grijă de el.

Sunt convins că, împreună cu Victor Negrescu și echipa PSD Alba, vom putea oferi o alternativă reală la actuala castă politică” a scris Vușcan, pe contul său de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    duminică, 10.09.2023 at 21:42

    Hai să fim serioşi, aşa-i primit ordin. Chestiile astea se stabilesc în altă parte, a trecut cam multă vreme de la……să nu se ştie care de unde vine. Oricum succes.

  2. Pripon Marius

    luni, 11.09.2023 at 07:17

    Este omul de casă a lui Ponta și va ocupa locul 1 pe listele de deputati pe judetul Alba,a venit pentru ciolan și il va scoate din joc pe presedintele interimar Radu Tuhut

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax