Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Omul de afaceri Nicolae Matei – „Nichi Ardeal”, la DNA Alba Iulia. Acuzaţii grave la adresa Primăriei şi CL Sebeş

Publicat

Miercuri dimineaţa, la DNA Alba Iulia s-a prezentat patronul firmei „Nichi Ardeal”, Nicolae Matei. Acesta a formulat o plângere  împotriva unor consilieri locali şi reprezentanţi ai Primăriei Sebeş, privind unele „favoruri”. La ieșirea de la întâlnirea cu procurorii omul de afaceri din Sebeș a declarat:

“Am depus o plângere împotriva mai multor consilieri, primari, acuali, foști, funcționari ai Prefecturii, care, din punctul meu de vedere, fac anumite infracțiuni, pe care organele abilitate pooate să le constate dacă sesizările mele sunt corecte sau nu.

Angajați ai Primăriei Sebeș, consilieri, primar, afirmă sau sugerează că au acoperire mai departe, în Prefectură sau, mai grav, spre București.

Ca atare, calitatea mea de contribuabil și cetățean m-a făcut să vin și să depun această plângere.

Pot să vă spun că sunt consilieri care din punctual meu de vedere au participat sau sunt complici la diverse combinații, funcționari publici care și-au încălcat statutul funcționarului public, care au făcut falsuri cu știința primarului, care și-au încălcat atribuțiile lor și nu se iau măsuri”, a  mai declarat Nicolae Matei, la ieşirea din sediul DNA.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Sebesan Get -Beget

    joi, 14.08.2014 at 11:18

    Nu stiu ce vrea omul acesta, dar un lucru este cert: prin eforturi proprii a dat viata Parcului Arini, abandonat, pur si simplu de Primarie cu consilieri cu tot din 1990. Domnul NYKY Ardeal a construit o baza sportiva, locuri de joaca pentru copii, iar… PRIMARIA LE-A DISTRUS !!!!!?????
    Strandul din Arini aajuns DEPOZIT DE FIER VECHI……

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax