Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Operațiune a Poliției Române de căutare a persoanelor dispărute sau urmărite. Condamnat din Alba, de negăsit

Publicat

paclisan

Peste 200 de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată au fost depistate în această săptămână, a anunțat Poliția Română. ”Săptămâna aceasta, a fost clarificată situaţia în 217 cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată”, se arată într-un comunicat al instituției.

paclisan

Totuși, lista celor mai căutate personaje rămâne aceeași. Printre nume celebre, precum Puiu Popoviciu, Codruț Manta sau Zaher Iskandarani, se regăsește și numele unui bărbat din Alba, pe care polițiștii îl caută de ani buni. Este vorba despre Claudiu Pâclișan, din Vințu de Jos, născut în Sebeș în 1974, care are un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru prostituție și proxenetism.

Potrivit IGPR, în perioada 19 – 25 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale au depistat, la nivel naţional, 149 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 94 de minori.

De asemenea, în această perioadă, au fost depistate 68 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 50 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 10 – mandate de arestare preventivă, 6 erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, iar 2 aveau sentinţe penale de internare în unităţi medicale de specialitate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax