Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Operaţiune de amploare a ANAF. 30 de persoane cu averi mari intră sub controlul Fiscului

Publicat

anaf În următoarea perioadă, alte 30 de persoane cu averi mari, de peste 20 de milioane euro, vor intra sub controlul ANAF. De asemenea, alte 319 persoane fizice cu risc fiscal, patroni de firme sărace sau vedete din show-biz, vor fi verificate de Fisc dacă îşi declară toate veniturile, potrivit șefului ANAF, Dragoș Doroș.

Dragoș Doroș a explicat, într-un interviu oferit revistei Capital, că procedura de control la marile averi a fost făcută după un program, iar scopul principal al acestui tip de control e acela de a-i face pe oameni „să înţeleagă că e foarte bine să declare tot ce trebuie”.

„Acum înţeleg că s-a dat drumul la următorul lot, care e tot de 30 de persoane fizice cu averi mari care intră sub controlul Fiscului. Concentrarea principală pe acest tip de control e să îi invităm pe aceşti oameni la discuţii şi să ne lămurim cum e mai bine ca aceşti oameni să declare şi să plătească şi să nu ajungem la altele. Sigur că acolo unde nu există altă cale”, a transmis Dragoș Doroș.

Șeful ANAF a mai precizat că a fost finalizată faza de documentare pentru mai multe persoane, care urmează să fie chemate la discuții. Totodată a fost terminată și o analiză a unor persoane, „aşa numite persoane cu risc fiscal mare care sunt în număr mai mare, pe care să le distribuim şi în teritoriu și vor începe controalele și acolo”, a mai transmis Dragoș Doroș.

sursa: realitatea.net, capital.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax