Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Operaţiune ilegală cu lemn depistată de Poliţie şi Garda Forestieră în comuna Lupşa. Amendă de 10.000 de lei

Publicat

În urma unui control la o societate de prelucrare şi comercializare a materialului lemnos din comuna Lupşa, poliţiştii specializaţi în combaterea delictelor silvice au confiscat valoric 73 de metri cubi de material lemnos, fiind aplicată şi o amendă în valoare de 10.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, în 12 iunie, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din IPJ Alba, împreună cu poliţiştii din Baia de Arieş şi reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Județene Alba şi ai Direcţiei Silvice Alba au făcut un control la punctul de lucru din localitatea Muşca, comuna Lupşa, al unei societăţi comerciale specializată în prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că reprezentanţii societăţii au expediat, fără documente legale de provenienţă, cantitatea de 73,65 metri cubi material lemnos, de esenţă rășinoasă.

Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar complementar s-a dispus confiscarea valorică a cantităţii de 73 metri cubi de material lemnos.

Acţiunile de prevenire şi combatere a delictelor silvice vor continua.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax