Connect with us
Publicitate

AIUD

Operațiunea rabla: Polițiștii din Alba și RAR au controlat mașinile care nu îndeplinesc condițiile tehnice de circulație

Publicat

Polițiștii din Alba au derulat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, împreună cu RAR- ul, au organizat o acţiune, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră și depistarea şoferilor care conduc autoturisme care nu îndeplinesc condiţiile tehnice.

Au fost controlate 47 de autovehicule, aplicate 15 amenzi și retrase 6 certificate de înmatriculare.

La data de 25 august 2022, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud împreună cu specialiști din cadrul Registrului Auto Român au organizat pe DN 1, în comuna Mirăslău, o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor.

Cu ocazia acestei acțiuni au fost controlate 47 de autovehicule și au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, din care 8 pentru defecțiuni tehnice.

Totodată, în cadrul acestei acţiuni au fost retrase 6 certificate de înmatriculare și a fost constatată, în flagrant, o infracțiune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax