Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Operațiunea ”Scutul pădurii” în Alba: Controale în teren pentru combaterea tăierilor ilegale de pădure

Publicat

Polițiștii specializați în combaterea delictelor silvice, împreună cu specialiști ai Gărzii Forestiere, Romsilva, ISCTR, jandarmii și lucrători din cadrul ocoalelor silvice, au efectuat 56 de controale pentru verificarea legalității exploatării materialului lemnos.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, au fost aplicate amenzi în valoare de 11.400 de lei și confiscată cantitatea de 7 metri cubi de material lemnos.

Autoritățile au făcut controale în teren pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor ilegale privind exploatarea, circulația, depozitarea și comercializarea materialului lemnos.

Astfel, au fost efectuate 56 de controale, din care 35 la mijloacele de transport material lemnos, 14 în fondul forestier, iar restul depozite, târguri și societăți comerciale și au fost constatate două infracțiuni.

Au fost aplicate 53 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.400 lei și au fost confiscați 7,6 metri cubi de material lemnos.

Sursă: IPJ Alba

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 26.03.2021 at 12:25

    Auzi acolo: cu specialistii Romsilva, aia care sunt specialisti la sustrageri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax