Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Operațiunea ”Scutul pădurii” în Alba. Polițiștii au oprit în trafic 80 de autovehicule cu lemne

Publicat

lemne masina politia

Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a organizat pe raza întregului judeţ, o acțiune cu efective suplimentare, pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori precum şi a faptelor ilegale asociate.

Operațiunea a avut loc în perioada 27-28 ianuarie 2023.

La acţiune, alături de poliţişti, au participat jandarmi și specialiști din cadrul ocoalelor silvice.

Cu această ocazie au fost efectuate 36 de controale, din care 7 în fondul forestier, 25 pe drumurile publice şi 4 în locuri de depozitare şi de comercializare a materialului lemnos şi au fost verificate, în trafic, 80 de autovehicule.

Poliţiştii au aplicat, în total, 49 de sancțiuni contravenționale, au constatat 4 infracțiuni, toate la Codul Silvic și au confiscat 37 de metri cubi de material lemnos.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Padurea

    duminică, 29.01.2023 at 13:08

    Intro singură zi de control la depozitul din Sebes de pe str Mircea cel Mare, cit si doar pe strada, ati constata minuni ! Intrari de camion pe o firma, iesiri rapide pe alta, incarcari peste tonajul admis, doc de insotire pe cantitati mai mici ! Dar dormind, înseamnă….ALTCEVA !!!

  2. pilu

    duminică, 29.01.2023 at 17:48

    Cam aşa ar trebui să sune în fiecare zi câte un comunicat. Dar ce folos, mai auzim de aşa ceva doar după Paşti.Şi nu-mi să cred că aceste controale au fost făcute pe bune, fără ca unii bine interesaţi să nu ştie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax