Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Operațiunea Scutul Pădurii în județul Alba: Amenzi și lemn tăiat ilegal confiscat, în urma unor controale ale polițiștilor

Publicat

Polițiștii din Apuseni au confiscat 18 metri cubi de material lemnos, în urma unor verificări efectuate în teren și în trafic. Controalele vor continua.

Potrivit IPJ Alba la data de 1 octombrie 2020, cu ocazia unui control efectuat în teren, polițiștii Postului de Poliție Avram Iancu au identificat, pe marginea unui drum forestier din zona ”Valea Boului”, 14 metri cubi de material lemnos, de esență rășinoasă, care ar fi fost tăiat în mod ilegal.

Polițiștii au indisponibilizat, în vederea confiscării, întreaga cantitate de material lemnos, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea persoanelor care l-au exploatat ilegal.

Tot ieri, 1 octombrie, polițiștii din Poiana Vadului, l-au depistat pe un bărbat de 29 de ani, din județul Dolj, în timp ce transporta cu o autoutilitară, 4 metri cubi de material lemnos, pentru care nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport.

Materialul lemnos a fost confiscat, iar conducătorul autoutilitarei a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Paduraru

    vineri, 02.10.2020 at 16:45

    Nimeni controleaza camioanele supraincarcate, care strabat zi si noapte pina si strazi laturalnice din Sebes ! La Sebes ajung lemnele !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax