Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Operativ Service caută director general. Care sunt condițiile de angajare (P)

Publicat

Operativ Service din Daia Română anunță vacantarea postului de director general. Candidații trebuie să dețină experiență profesională și managerială. În calitate de director general, persoana angajată va organiza, supraveghea și controla toate activitățile din service.

Cei interesați pot trimite CV-urile până în data de 15 februarie, la adresa de email office@lincolngrup.ro. Interviurile vor fi programate începând cu data de 17 februarie și se vor comunica individual candidaților, la contactul din CV.

Mai multe detalii puteți afla de pe site-ul www.operativservice.ro.

Operativ Service este un service multimarcă, situat la intrare în Daia Română dinspre Sebeș, care pe zi ce trece își consolidează poziția de referință în domeniu, dezvoltându-și continuu capacitățile tehnologice și umane. Este cel mai nou membru al grupului Lincoln grup, fiind realizat printr-o investiție de aproape 1,5 milioane de lei, o mare parte din această sumă fiind fonduri Europene.

De la inaugurarea din august 2019 a primului modul (fonduri UE), activitatea service-ului a fost constant optimizată. Începând cu primăvara anului 2020 vor fi adăugate modulele de: reglare direcție, ITP și vulcanizare, toate dotate cu tehnologii și utilaje noi.

Modern, cochet și cu aparatură profesională de ultimă generație, Operativ Service, va oferi toată gama de lucrări de service viitorilor clienți, bazându-se pe aceleași principii care au consolidat echipa Lincoln grup: calitate, profesionalism și promptitudine.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax