Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Artă în aer liber: Tabără de pictură pentru copii la Scărișoara

Publicat

În perioada 11-16 octombrie 2011, tabăra de pictură “Toamnă în Țara de Piatră” va da ocazia copiilor de clasa a II-a de la Grupul Școlar Agromontan Albac să-și demonstreze aptitudinile artistice. Maestrul Ioan Hultoana și Ecaterina Mihai, vicepreședinte al Uniunii Artiștilor vor îndruma talentul copiilor spre bucățile de piatră.

Fiecare copil va primi vopsele și pensule, iar orele de pictură se vor desfășura pe terasele pensiunilor sau în aer liber, în funcție de condițiile meteo. Totodată, cei care participă la această tabără vor putea vizita cele mai frumoase obiective turistice de aici, adevărate monumente sculptate de natură.

Tabăra este organizaţă de “Apuseni Adventure”, iar copiii vor avea posibilitatea de a petrece câteva zile frumoase de toamnă, la “Casa Pădurarului” din Scărișoara.

Mădălina TOMA (corespondent Alba24)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax