Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Oportunităţi pentru studenţi şi tineri de la Microsoft: Sesiuni de training în tehnologie, vânzări şi marketing pentru dezvoltarea carierei profesionale

Publicat

Tinerii care vor să-şi dezvolte o carieră în tehnologie, vânzări sau marketing pot aplica pentru programul Microsoft Academy of College Hires (MACH), lansat de companie în cadrul proiectului Career Leader, al organizaţiei Akcees. Au acces la sesiuni de training pe o perioadă de maximum doi ani.

Este vorba despre un program care pune la dispoziţie coaching cu unii dintre cei mai apreciaţi oameni din industrie şi acces la o comunitate globală de peste 4000 de alumni MACH în peste 60 de ţări. Microsoft Academy of College Hires (MACH) oferă posibilităţi de dezvoltare profesională prin training (18 – 24 luni) în toate regiunile din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia, Pacific, America, Japonia şi China.
Tinerii vor ocupa în cadrul programului poziţia de Technical Support Engineer şi vor beneficia timp de 2 ani de training, orientare în carieră şi programe complexe de dezvoltare profesională.
Studenţii şi proaspeţii absolvenţi care îşi doresc să interacţioneze direct cu clienţii vor avea ocazia să îşi dezvolte abilităţile, să lucreze alături de colegii lor la nivel global şi să utilizeze tehnologiile mobile pentru a beneficia de flexibilitate la locul de muncă. Pe parcursul celor doi ani ai programului, aceştia vor participa la sesiuni de training, mentorat şi activităţi de orientare, iar la final se vor alătura reţelei globale de alumni MACH.
Participarea la Career Leader – Microsoft Academy of College Hires este gratuită. Aplicaţiile sunt deschise până marţi, 6 mai, iar selecţia este realizată de un juriu format din reprezentanţi Akcees şi Microsoft România.
sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax