Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Opoziţia strânge rândurile. Alianţă PNL-PC şi proiect comun PSD-PNL

Publicat

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anunţat, miercuri, constituirea alianţei politice a formaţiei pe care o reprezintă cu Partidul Conservator, iniţiativă ce a fost votată de liberali, în unanimitate, în Biroul Politic Central. Urmează o decizie în acest sens şi a Delegaţiei Permanente, Crin Antonescu susţinând că o astfel de alianţă urmăreşte buna guvernare a României. „Este o alianţă care se constituie pe baze programatice şi doctrinare. Este un pas către o construcţie mai largă. Nu este un gest de ostilitate faţă de PSD. PSD este vizat de această Alianţă ca potenţial principal partener în construirea unei alianţe mai largi care să încerce schimbarea radicală a raportului de forţe în România”, a spus Antonescu, potrivit realitatea.net.

La rândul său, social-democratul Victor Ponta a spus că are mandat din partea PSD pentru urgentarea construirii unui proiect comun de colaborare cu PNL, nu doar în vederea câştigării alegerilor, ci şi în situaţia unei viitoare guvernări, pentru următorii 6-8 ani. „Discuţiile cu PNL privesc orice formă necesară de colaborare, inclusiv o alianţă juridică, în care PNL şi PC vor reprezenta ideologia de centru-dreapta, iar PSD va reprezenta ideologia de centru-stânga”, a menţionat Ponta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax