Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Opt bărbaţi din Simeria, reţinuţi de poliţişti, după ce au furat componente metalice de la uzina de vagoane din Aiud

Publicat

Poliţiştii din Aiud au reţinut opt bărbaţi din Simeria, suspecţi principali în cazul unui furt de componente metalice de la uzina de vagoane din oraş. Oamenii legii în caută în continuare pe unul dintre suspecţi, care nu a fost prins încă. Valoarea totală a prejudiciului este de 229.400 lei.

Miercuri, 6 iunie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţie Municipiului Aiud i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea, în perioada 29 mai – 5 iunie, a unor furturi din incinta uzinei de vagoane din Aiud.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că 9 bărbaţi cu vârste cuprinse între 38 şi 18 ani, toţi din oraşul Simeria, judeţul Hunedoara, au pătruns în 3 rânduri, pe timp de zi, în incinta uzinei, de unde au sustras componente metalice de la vagoanele aflate în reparaţii, bunuri în valoare totală de 229.400 lei, cu scopul de a le valorifica la centre de colectare a deşeurilor feroase.

Faţă de 8 dintre suspecţi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Cel de-al 8-lea suspect se sustrage cercetărilor, în prezent efectuându-se activităţi pentru prinderea lui în vederea tragerii lui la răspundere penală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax