Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Opt cadre didactice din Sebeș participă la un curs de formare în Ungaria, alături de profesori din alte țări

Publicat

Șase cadre didactice de la Liceul Tehnologic Sebeș, Câmpean Cristina, Groza Rodica, Topor-Sas Simona, Ștef Ramona, Jumolea Alina și Tulbure Ancuța, și 2 cadre didactice la la Școala Gimnazială Nr.2 Sebeș participă la cursul de formare „ Let’s know yourself! ” în Ungaria, organizat în perioada 16-26.03.2023, .

La cursul de formare iau parte lucrători de tineret din Estonia, Ungaria și România. Locul de desfășurare a cursului este Ferma Kaboka, situată în apropiere de Enying, un orășel din Ungaria, districtul Feher.

Tema principală a cursului o reprezintă managementul stresului și dezvoltarea personală.

Cele 8 zile de curs includ atât activități outdoor, precum călăria, trasul cu arcul, vânătoarea de comori, precum și activități indoor-pictură, muzică, jocuri de energizare și autocunoaștere.

Activitățile culturale includ promovarea culturii și tradițiilor fiecărei țări, prin seri tematice, vizitarea orașului Siofok și a Lacului Balaton, a transmis prof. Câmpean Cristina – coordonator de Proiecte Europene, Liceul Tehnologic Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax