Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Opt persoane din Alba, sancţionate de Poliţie, pentru vânzare ilegală de brazi. 32 de pomi de Crăciun, confiscaţi

Publicat

brazi

Poliţiştii din judeţul Alba au continuat acţiunile ce vizează protejarea fondului forestier şi combaterea delictelor silvice, în special a celor legate de tăierea şi valorificarea pomilor de Crăciun. În ultimele zile, poliţiştii au confiscat 32 de pomi de Crăciun.

Potrivit IPJ Alba, în 21 decembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Cricău l-au depistat pe un bărbat de 58 ani, din localitatea Gârda de Sus, în timp ce oferea spre vânzare cinci pomi de Crăciun, fără să respecte prevederile legale privind locurile de comercializare. 

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au confiscat şase pomi de Crăciun de la un bărbat de 44 de ani, din comuna Albac, care încerca să-i comercializeze, pe raza municipiului Sebeş, fără să respecte prevederile legale privind locurile de comercializare. 

În data de 22 decembrie, în intervalul orar 13.00-15.00, cu ocazia unui control efectuat în piaţa agro-alimentară din Alba Iulia, poliţiştii Biroului de  Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au depistat şase cetăţeni din zona Munţilor Apuseni, în timp ce ofereau spre vânzare, ilegal, 21 pomi de Crăciun.

În toate situaţiile, pomii de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi reprezentanţilor ocoalelor silvice, pentru valorificare, iar faţă de persoanele care încercau să îi valorifice, în mod ilegal, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax