Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Opt persoane din Blaj şi Teiuş au fost prinse la furat ştiuleţi de porumb. Poliţiştii le-au întocmit dosar de cercetare penală

Publicat

Poliţiştii din Blaj şi Teiuş au prins în flagrant, miercuri, opt persoane care furau ştiuleţi de porumb. Acestea s-au ales cu dosare de cercetare penală.

Miercuri, la ora 12.50, poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj împreună cu patrula de jandarmi din cadrul I.J.J. Alba au prins în flagrant cinci persoane care sustrăgeau ştiuleţi de porumb de pe terenul agricol  numit “Redini” din oraş. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat împotriva lui Viorel M. de 58 ani, Alexandru N. de 24 de ani, Simona I. de 38 de ani, Gabriela M. de 36 de ani şi Ionel C. a de 26 de ani, toţi din Blaj. În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că aceştia au sustras 600 de bucăţi de ştiuleţi de porumb. Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

În aceeaşi zi la ora 15.45, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Teiuş au surprins în flagrant pe Angela N. de 25 ani, Lucian C. de 33 de ani şi Cosmina C. de 28 de ani, toți din Teiuș, în timp ce sustrăgeau știuleți de porumb de pe un teren  din locul numit „Unghiul Mare”. Polițiștii au stabilit faptul că aceştia furaseră cantitatea de 101 kg de porumb știulete. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax