Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Opt persoane reținute pentru 24 de ore în dosarul grupării de poștași bănuiți de fals și uz de fals

Publicat

m

Polițiștii de investigații a criminalității economice au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, față de 8 persoane dintre cele aduse în cursul zilei de joi la audieri, angajați sau fost angajați ai oficiului Poștal din Sebeș.

Persoanele sunt bănuite că nu ar fi livrat destinatarilor corespondența expediată de instanțele de judecată. Aceștia ar fi semnat, în fals, dovezile de livrare pe care le-ar fi expediat instanțelor.

Reamintim că poliţiştii din Alba au descins în această dimineață la 23 de locații, pentru percheziții.

CITEȘTE ȘI: FOTO-VIDEO: Suspecți aduși la IPJ Alba pentru audieri în dosarul grupării de poștași bănuiți de fals și uz de fals

Au fost vizate două dintre punctele de lucru ale unei Poștei Române, iar restul perchezițiilor au fost la domiciliile a 21 de actuali sau foști angajați ai oficiului Poștal din Sebeș, care sunt bănuiți că nu ar fi livrat destinatarilor corespondența expediată de instanțele de judecată.

La data de 27 iunie 2019, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 16 percheziţii pe raza municipiului Sebeș și 7 pe raza a 5 comune arondate municipiului Sebeș.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Imagini de la perchezițiile la Oficiul Poștal din Sebeș. Suspecți: poștași și foști poștași

Activitățile se desfășoară la două puncte de lucru ale unei firme de curierat și la domiciliile a 21 de actuali sau fost angajați ai acestora, care sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și fals intelectual.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada ianuarie 2018 – iunie 2019, aceștia nu ar fi înmânat destinatarilor corespondența expediată de către instanțele de judecată din municipiul Alba Iulia și ar fi semnat, în fals, în numele destinatarilor, dovezi și borderouri de livrare, primele fiind expediate ulterior instanțelor de judecată.

CITEȘTE ȘI:  UPDATE: PERCHEZIȚII la o firmă de curierat din Alba. Vizați, 21 de angajați și foști angajați ai acesteia

Persoanele vizate de anchetă vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

La percheziţii, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice sunt sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din I.P.J. Alba și de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sebeș și ai Poliției Orașului Cugir.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax