Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

OPT şoferi cu DOSARE PENALE în Alba. Au fost prinşi de poliţişti în timp ce conduceau cu alcool „la bord”, fără permis sau maşini radiate din circulaţie

Publicat

etilotest1Opt bărbaţi s-au ales cu dosare penale la sfârşitul săptămânii trecute, după ce au fost surprinşi în trafic, conducând autovehicule sub influenţa alcoolului. Unii dintre ei nu deţineau permis de conducere sau se aflau la volanul unor maşini radiate din circulaţie. Doi dintre ei aveau peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vineri, 13 martie, în jurul orei 10.00, polițiștii Serviciului Rutier Alba, au oprit pentru control, pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, un autoturism ce era condus de S.F., un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Berghin, județul Alba. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

În aceeași zi, pe strada Macului din Alba Iulia, a fost depistat H.I., de 20 de ani, care conducea un autoturism radiat din circulație din 14 ianuarie 2015. Față de H.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

În 13 martie, la ora 21.20, polițiștii din Valea Lungă l-au depistat pe L.A., de 39 de ani, din Valea Lungă în timp ce conducea un autoturism prin comună, fără a poseda permis de conducere și fiind sub influența alcoolului. În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de L.A. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Tot în 13 martie, la ora 12,43, polițiștii din Cugir au oprit pentru control, pe strada Rozelor din Cugir, un autoturism condus de G.I.A., de 60 de ani, din Cugir. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de G.I.A. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Sâmbătă, 14 martie, la ora 00.30, polițiștii rutieri din Ocna Mureș l-au depistat pe S.C.T., de 39 de ani, din Ocna Mureș care conducea un autoturism fiind în vădită stare de ebrietate. Bărbatul a fost condus la spitalul din Aiud însă a refuzat să se supună recoltării probelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de S.C.T. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de refuz de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilii alcoolemiei.

La ora 18.15, patrula de siguranță publică din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Aiud, l-a identificat, pe DJ 172 L, pe raza comunei Rădeşti, pe D.S., de 60 de ani, din Rădești, care conducea un autoturism fiind sub influența alcoolului. În urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,67 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud, pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de D.S. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Sâmbătă seara, la ora 23.46, polițiștii Serviciului Rutier Alba, au oprit pentru control, pe raza localității Vinerea, un autoturism condus de C.N., de 40 de ani, din Cugir. Întrucât emana miros de alcool, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat și l-au condus la spitalul din Cugir unde a refuzat să se supună prelevării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de C.N. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Duminică, 15 martie, la ora 02:45, polițiștii rutieri din Alba Iulia, l-au depistat pe P.I., de 18 ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia, fiind sub influența alcoolului. În urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de P.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax