Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Orașul Teiuș și comunele Mihalț și Stremț participă la campania de strângere a electrocasnicelor vechi

Publicat

Orașul Teiuș, comunele Stremț și Mihalț se pregătesc de campania privind debarasarea de electrocasnicele și aparatele electrice vechi sau defecte. După astfel de acțiuni, desfășurate la Vințu de Jos, Câmpeni sau în alte localități ale județului Alba, a venit rândul locuitorilor din zonele amintite. Acțiunea se desfășoară sâmbătă, 1 octombrie, între orele 9.00 și 13.00.

Toți doritorii pot să depună electrocasnicele vechi la punctele de colectare amenajate: în Teiuș, la Piața de legume și fructe și în fața Liceului Teoretic; în Stremț – centru, lângă primărie; în Mihalț: în centru, zona parc. Cei care au aparate de mari dimensiuni au la dispoziție numărul de telefon 0737 203 703 și o echipă se va deplasa și va colecta respectivul aparat în vederea casării.

Cei care aleg să renunţe la aparatele vechi vor fi și premiați. Participanții la această campanie pot câștiga 4 mașini de tuns iarba, 13 mașini de găurit și 4 fierăstraie verticale. Campania de mediu este realizată de Asociația Română pentru Reciclare (RoRec) cu sprijinul Primăriei Teiuș, Stremț și Mihalț.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax