Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Oră de educație juridică cu magistratul Cristian Dănileț, la Alba Iulia. Copiii au aflat despre pericolul pe internet și justiție

Publicat

Mai mulți copii din Alba Iulia care se află în protecția statului român au participat la o lecție deschisă alături de magistratul Cristian Dănileț. 

Ora de educație juridică a avut loc în data de 20 aprilie 2023, dar reprezentații DGASPC Alba, au comunicat evenimentul abia în data de 2 mai 2023. 

A fost vorba despre o oră de educație juridică despre faptele penale și ce pedepse primești dacă le comiți, dar și despre cum să navighezi în siguranță pe internet.

De asemenea, au fost abordate aspecte privind traficul de persoane din mediul fizic şi din cel online, necesitatea copiilor de a nu vorbi cu străinii, de a bloca hărţuitorii şi de a-i raporta la organele legii.

Sesiunea a fost una interactivă, copiii din sistemul de protecţie din cadrul DGASPC Alba adresând numeroase întrebări magistratului.

Evenimentul a făcut parte dintr-o campania naţională de informare şi conştientizare privind traficul de persoane în rândul a 600 de copii cu vârstă între 8-18 ani aflaţi în centre de zi, centre de plasament în regim rezidenţial şi/ sau centre de plasament în regim de urgenţă sau aflaţi în plasament la asistenţi maternali profesionişti din 20 de judeţe, şi anume: Iaşi, Vaslui, Bacău, Vrancea, Galaţi, Suceava, Botoşani, Neamţ, Bistriţa, Maramureş, Prahova, Buzău, Ilfov, Giurgiu şi Bucureşti.

Campania este realizată de mai multe ONG-uri din țară.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Cornel

    marți, 02.05.2023 at 20:52

    O, nu! Dănileț și ong urile!

  2. facsimil

    marți, 02.05.2023 at 22:31

    foarte bine.
    👍🏻

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax