Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ORA de VARĂ 2015: Precizări de la CFR Călători privind circulaţia trenurilor în weekend. 69 de curse vor ajunge la destinaţie cu orar modificat

Publicat

tren Având în vedere că în acest weekend România trece la ora de vară, CFR Călători informează că, începând din data de 28/29 martie 2015, în activitatea de transport feroviar se va respecta această modificare, ora 3.00 devenind ora 4.00.

Trecerea la ora oficială de vară nu modifică mersul trenurilor în vigoare.

Trenurile de călători vor circula după ora actuală (de iarnă) până în noaptea de 28/29 martie 2015 la ora 3.00, care va deveni ora 4.00.

Citeşte şi Trecem la ORA de VARĂ: 29 martie, cea mai scurtă zi din an. Ceasurile vor fi date cu o oră înainte

După ora 4.00, trenurile vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de vară.

Un număr de 69 de trenuri, din care 6 trenuri internaţionale, 26 InterRegio și 37 Regio aflate în circulaţie între 3.01 şi 4.00 (ora iarnă), vor ajunge la destinație cu orarii modificate.

Având în vedere că şi în ţările vecine această trecere se face în aceeaşi zi de duminică, 29 martie 2015, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula după graficele din mersul de tren în vigoare.

CFR Călători recomandă tuturor pasagerilor să se asigure, înainte de călătorie, că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să contacteze la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 (pentru traficul internațional Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului din stații.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax