Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Orașele din România în care poate fi accesat internet 5G. Cât costă și modele de telefoane compatibile

Publicat


În România, trei operatori de telefonie au lansat servicii 5G, iar acestea sunt disponibile în mai multe orașe din țară. Cei trei operatori sunt Vodafone, Orange și Digi Mobil.

Vodafone are disponibile rețele 5G în București, Cluj-Napoca și Mamaia și oferă două abonamente prin care pot fi accesate acestea.

Primul, Red Infinity 17 are internet nelimitat (5G), minute și SMS-uri nelimitate național și în roaming în Spatiul European, plus se adauga 1.000 de minute internaționale de mobil.

Red Infinity 25 are în plus minute nelimitate internaționale, 1 GB de trafic de internet și 100 de minute roaming în afara Europei.
Vodafone oferă deocamdată un singur model smartphone 5G, Xiaomi Mi Mix 3, disponibil cu unul din cele 2 abonamente. În cazul Red Infinity 17, se solicit avans de 216 de euro pentru telefon și o rată lunara de 25 de euro. Pentru Red Infinity 25, avansul pentru acest smartphone este de 96 de euro, iar rata lunara de 30 de euro.

Orange Romania are servicii 5G, cu viteze de pana la 1,2 Gbps, în București, Cluj-Napoca și Iași. Pentru 25 de euro pe lună, oferă trafic de internet nelimitat (5G), 9,33 GB în roaming SEE pe mobil, apeluri de voce și SMS-uri nelimitate national și in roaming SEE, plus acces la serviciul de muzica Deezer și la pachetul de TV mobil Family HD Go.

Orange oferă 5G pe modelul smartphone Samsung Galaxy S10 (5G), disponibil în rate de 47 de euro pe lună.

Digi Mobil are servicii 5G în București, Constanța, Oradea, Cluj-Napoca și Iași dar urmează să instaleze antene la Brașov, Timișoara, Craiova, Sibiu, Sinaia, Bușteni, Predeal și Poiana Brașov.

Nu a introdus noi abonamente dedicate vitezelor 5G, dar toți cei care au un abonament de date Digi Mobil și un smartphone compatibil pot folosi reteaua 5G. Cele două smartphone-uri 5G oferite de companie sunt Xiaomi Mi Mix 3 și Huawei Mate 20 X 5G.
Primul poate fi cumpărat cu abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat, care costa 5 euro pe lună, modelul Xiaomi Mi Mix 3, cu avans de 899 de lei și  rată lunara de 187 de lei. Al doilea, tot cu Digi Mobil Optim Nelimitat, poate fi achizitionat dupa plata unui avans de 2.829 de lei si apoi achitarea unei rate de 289 de lei pe lună.

Rețelele mobile de generația a cincea, numite 5G, oferă viteze foarte mari de descărcare și încărcare a datelor.

sursă: ziare.com

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Asociație: Programul RABLA MOTO ar putea intra în vigoare din acest an. Voucherele, folosite pentru achiziția de motociclete noi

Publicat

Programul RABLA MOTO, prin care voucherele obținute la casarea unei mașini vechi vor putea fi folosite și pentru achiziția de motociclete și scutere noi, ar putea intra în vigoare chiar din acest an, au transmis reprezentanții Asociației pentru Dezvoltarea Națională a Motociclismului – motoADN.  La sediul Administrației Fondului pentru Mediu a avut loc miercuri, 22 […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Mica Unire, sărbătorită la Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureș. Elevi și profesori s-au prins în Hora Unirii

Publicat

161 de ani au trecut de la momentul cunoscut în istorie sub denumirea de Mica Unire. Data de 24 ianuarie 1859 este punctul culminat al unor evenimente și desfășurării istorice complexe care au avut loc în Europa și spațiul românesc. Evenimentul a fost marcat joi, de către elevii și cadrele didactice de la Liceul Teoretic […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

INVESTIȚIILE ANULUI 2020, la Teiuș. Proiecte de peste 44,5 milioane de lei, pentru dezvoltarea orașului. LISTA

Publicat

primaria teius, teius,

Administrația locală din Teiuș va derula în acest an investiții de peste 44,5 milioane de lei. Printre cele mai importante proiecte se numără regenerarea urbană socio-culturală a orașului, modernizarea iluminatului public și reabilitarea a 20 de străzi. Lista investițiilor aflate în derulare în 2020, în orașul Teiuș: Obiectivul investiției – valoarea investiției – termen de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în ALBA în minivacanța 24-26 ianuarie: Cât de mult cresc temperaturile. Prognoza meteo de weekend

Publicat

soare

Vremea se încălzește în acest weekend, în județul Alba. Temperaturile maxime vor urca până la valori de 7-8 grade. Nu sunt anunțate precipitații. La munte va fi ușor mai cald decât la altitudini mai joase. Duminică, la Alba Iulia, vor fi 6 grade Celsius, iar la Câmpeni 8 grade Celsius. Vă prezentăm condiții meteo în […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate