Connect with us
Publicitate

CUGIR

Orașul Cugir, solidar cu refugiații ucraineni. Campanie umanitară pentru cazarea acestora și donații

Publicat

Primăria Cugir anunță că de luni în oraș începe o campanie umanitară prin intermediul căreia locuitorii pot face donații în sprijinul cetățenilor ucraineni care ajung în România. De asemenea, locuitorii care vor să cazeze familii refugiate se pot adresa primăriei.

”Orașul Cugir este solidar cu refugiații ucraineni care trăiesc drama unui război, fiind nevoiți să plece din calea dezastrelor, lăsând în urmă familii, case și o țară sub bombardamente.

Vezi UPDATE FOTO-VIDEO: Război în Ucraina, ziua a treia. Asaltul rușilor continuă asupra Kievului. Fiecare minut de rezistență este o victorie

Facem apel la populația Cugirului să fie alături de ucrainienii care intră în aceste zile pe teritoriul României și să se alăture campaniei umanitare, declanșată de Primăria Cugir în perioada 28 februarie-4 martie”, anunță reprezentanții administrației locale.

Unde și ce se poate dona

Cei ce doresc să doneze alimente care pot fi consumate fără preparare, apă îmbuteliată și produse de igienă sunt așteptați de luni până joi, între orele 9.00-16.00 și vineri, între orele 9.00-12.00, la următoarele locații:

  • Cugir – Cantina Centrului Cultural (în curtea Colegiului Tehnic „I.D. Lăzărescu”)
  • Vinerea – Căminul Cultural

Donațiile vor fi direcționate către zonele de necesitate indicate de autoritățile naționale.

Agenții economici sau cetățenii din localitate care pot și doresc să ofere cazare familiilor refugiate sunt rugați să ia legătura cu reprezentanții Primăriei Cugir, la numărul de telefon 0731001246.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax