Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Orașul Ocna Mureș, luminat de Crăciun cu beculețe de 11.000 de lei. Administrația locală vrea garanții petru fiecare instalație

Publicat

Administrația locală din Ocna Mureș intră deja în spiritul sărbătorilor de iarnă și, cum nu există Crăciun fără luminile care să-l vestească, aleşii locali au aprobat în ultima ședință modalitatea de atribuire a contractului de furnizare pentru iluminatul festiv. Beculețele care vor împodobi orașul sunt evaluate la aproximativ 11.000 de lei, respectiv 2.390,84 de euro.

Produsele de iluminat festiv în Ocna Mureș vor fi achiziționate prin achiziție directă, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut. În caietul de sarcini supus aprobării CL se specifică foarte clar că instalațiile vor trebui să respecte toate standardele de siguranță și vor fi însoțite de certificate de calitate.

Firmele ofertante vor prezenta un catalog de fotografii și desene tehnice din care să reiasă configurația fiecărui produs în parte. În prețul produselor vor fi incluse transportul și montajul acestora la locațiile indicate de achizitor,iar livrarea se va face în maxim 20 de zile lucrătoare de la transmiterea comenzii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. vasile

    luni, 05.11.2012 at 22:29

    PDL Ocna Mures face ceea ce stie mai bine: cheltuie banul public (prin firme portocalii) dar nu pentru investitii care sa creeze locuri de munca ci pentru distractie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax