Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Orașul Zlatna va avea o unitate de prelucrare a concentratului de cupru. Anunțul deputatului PNL de Alba, Florin Roman

Publicat

drona

Orașul Zlatna va avea o unitate de prelucrare a concentratului de cupru, a anunțat joi, 7 martie, deputatul PNL de Alba, Florin Roman. 

„O veste uriașă pentru Munții Apuseni din partea liberalilor: vom avea o unitate de prelucrare a concentratului de cupru la Zlatna! L-am invitat pe ministrul liberal al Finanțelor Publice, Marcel Bolos și echipa de ajutor de stat, la finele anului trecut, pentru găsirea finanțarii necesare, pentru prelucrarea concentratului de cupru, acasă, în Apuseni!

Asta înseamnă cu adevărat, patriotism economic! Fapte, nu povești!

De atunci au urmat zeci de drumuri la București și discuții tehnice, cu ministrul liberal Bolos ei echipa lui. Astăzi, pot în sfârșit să anunț ca vom avea un joint-venture la Zlatna, cu Cuprumin, pe schema de ajutor de stat special creată de ministrul liberal pentru Cuprumin!

Mulțumesc echipei liberale de la Alba, președintelui, Ion Dumitrel, primarului liberal, Silviu Ponoran, cel mai mare susținător al proiectului, primarului Abrudului, Cristian Albu și tuturor colegilor liberali din Apuseni pentru reușita noastră comună!

Este o veste uriașă adusă de liberali, așa cum am adus prin premierul liberal, Nicolae Ciucă, un alt ajutor de stat important, cel de la Star Transmission Sebeș! Îi mulțumesc lui Marcel Bolos atât pentru aprobarea memorandumului la Cuprumin cat și pentru ajutorul de stat. Premierul Nicolae Ciucă a lăsat 50% din profitul companiei la nivel local pentru investiții și noi locuri de muncă. Prin noua investiție vom reporni practic o industrie importantă, în timp ce statul român așteaptă decizia pe Roșia Montană!

Noi, liberalii ne-am ținut întotdeauna de cuvânt! Fapte, nu povești mincinoase ca PSD!

PSD nu a făcut nimic pentru Apuseni. Doar a distrus și a mințit! Miniștrii lor au venit și tot așa au plecat!”, a scris Florin Roman, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. vaile

    joi, 07.03.2024 at 19:28

    iarasi incep povestile, se aproprie alegerile, de ce nu au facut lucru asta pana acum ce i-au retinut, inca o data povesti

  2. pilu

    joi, 07.03.2024 at 20:35

    Tu eşti vuvuzeaua de serviciu, meritul este al primarului. Voi PNL-iştii, sunteţi nişte visători în ce priveşte mineritul, dar trebuie să ieşi şi tu cu ceva la poză.Asta ar trebui făcut în mai multe locuri din ţară, de exemplu uraniu, etc, dar voi sunteţi nişte liberali vopsiţi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax