Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Orban: ​Prefecturile vor trece din subordinea Ministerului de Interne în cea a Ministerului Dezvoltării și Administrației

Publicat

Prefecturile ar urma să treacă din subordinea Ministerului de Interne în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, a declarat premierul desemnat, Ludovic Orban, miercuri, la audierea în comisia parlamentară a ministrului propus pentru Dezvoltare, Ion Ștefan.

„După titulatura ministerului, puteți trage concluzia evidentă că da, prefecturile vor fi la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Acest lucru nu cred că poate să reclame o problemă”, a răspuns Ludovic Orban, citat de Mediafax, la întrebarea adresată lui Ion Ștefan de către deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu privind trecerea prefecturilor în subordinea Ministerului Dezvoltării.

El a spus că toate detaliile legate de funcționarea Guvernului și a ministerelor se vor regăsi în ordonanța de urgență care va reglementa activitatea Executivului și care „va stabili întreaga arhitectură instituțională”.

Aceasta ar urma să fie adoptată după învestirea Guvernului.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax