Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Orbit de gelozie, un bărbat din Alba și-a dat foc la toate lucrurile din casă. Focul amenința casele vecinilor: Ce a urmat

Publicat

Distrugere este infracțiunea pentru care un bărbat din Hopârta a fost trimis în judecată, iar în data de 4 octombrie 2022, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. 

Procurorii au notat că bărbatul  pe fondul geloziei a dat fost la lucrurile din casa sa, iar la scurt timp toată casa a fost cuprinsă de flăcări. Mai mult de atât, focul se putea extide și la casele din jurul său au notat magistrații.

Potrivit magistraților, ”în actul de sesizare s-a reţinut că în data de 06.04.2022, în jurul orei 12.30, în timp ce se afla în locuinţa sa, inculpatul pe fondul geloziei, a procedat la incendierea bunurilor din interiorul locuinței, cauzând astfel un incendiu de natură să se extindă la imobilele dimprejur şi să pună în pericol viaţa unor persoane care se aflau în zonă.

S-a reţinut de către procuror că fapta inculpatului care, la data de 06.04.2022, în jurul orei 12.30, în timp ce se afla în locuinţa sa a procedat la incendierea bunurilor din interiorul locuinței, cauzând astfel un incendiu care a cuprins întregul imobil şi care a fost de natură să se extindă la imobilele dimprejur şi să pună în pericol viaţa persoane care se aflau în zonă, întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de distrugere”, se arată în motivarea instanței.

Acum bărbatul va fi judecat pentru distrugere.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax