Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Ordin ANAF: Patru administraţii fiscale din Alba vor fi desfiinţate

Publicat

Patru administraţii financiare din judeţul Alba nu se mai regăsesc în organigrama Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Conducerea DGFP Alba a primit, marţi, un ordin semnat de preşedintele ANAF, Sorin Blejnar în care se dispunea ca administraţiile fiscale din Ocna Mureş, Teiuş, Baia de Arieş şi Abrud să fie desfiinţate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DGFP Alba, Iulia Mireştean, în prezent se lucrează la arondarea contribuabililor la administraţiile fiscale care vor rămâne, după principiul distanţei. „Aceasta este doar prima etapă. Deocamdată, urmează să fie rearondaţi contribuabilii la administraţiile care nu se desfiinţează. Până în prezent, nu am primit nimic referitor la situaţia personalului, respectiv eventuale disponibilizări”, a explicat Iulia Mireştean.

La nivel teritorial, Executivul a aprobat închiderea a nu mai puţin de 150 de administraţii financiare din oraşe şi comune, din cele 424 existente în prezent. Deasemenea, 2.787 de posturi şi 550 de fotolii de conducere vor dispărea în perioada următoare. ANAF a mai anunţat crearea unui nou departament în cadrul agenţiei, pentru verificarea persoanelor fizice cu averi mari.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax